Οι λευκές συσκευές της Sharp επιστρέφουν ξανά στην Ελλάδα για… μια ζωή - iefimerida.gr

Οι λευκές συσκευές της Sharp επιστρέφουν ξανά στην Ελλάδα για… μια ζωή

H Sharp επανέρχεται στην ελληνική αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλότητα, ευχρηστία, όμορφος σχεδιασμός και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτά είναι ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ηλεκτρικές συσκευές της Sharp, οι οποίες επανέρχονται και διατίθενται πλέον και στην ελληνική αγορά μέσω της Westnet, ένα από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων τεχνολογίας στη χώρα μας.

Η γκάμα των «λευκών» συσκευών Sharp που διατίθενται στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες και φούρνους μικροκυμάτων. Όλες οι συσκευές προσφέρουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Sharp, ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά brands παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό δείγμα της πρωτοπορίας της Sharp είναι ότι στην πρόσφατη IFA, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο, η εταιρεία παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα, όπως είναι ένας φούρνος που μπορεί να ψήνει ταυτόχρονα 3 διαφορετικά φαγητά, αλλά και πλυντήρια που πατώντας ένα πλήκτρο αναλαμβάνουν να εντοπίσουν το είδος των ρούχων που έχει βάλει ο χρήστης μέσα στον κάδο και να προχωρήσει στην ενεργοποίηση του κατάλληλου προγράμματος πλύσης!

Τα ψυγεία και οι ψυγειοκαταψύκτες διαθέτουν σύστημα διαχείρισης ευαίσθητων τροφίμων και  λαχανικών

Στην κατηγορία των ψυγείων και των ψυγειοκαταψυκτών, η Sharp έχει επενδύσει σημαντικά στον σχεδιασμό των συσκευών της, οι οποίες παράλληλα είναι ιδιαίτερα πρακτικές, με δυνατότητες όπως είναι η διαμόρφωση των ραφιών βάσει των αναγκών των καταναλωτών. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί σε τομείς όπως είναι το σύστημα παρασκευής πάγου και η διαχείριση των ευαίσθητων τροφίμων και των λαχανικών. Επιπλέον, τα ψυγεία και οι ψυγειοκαταψύκτες της Sharp είναι από τις οικιακές συσκευές που θα συντροφεύουν το νοικοκυριό για αρκετά χρόνια, κάνοντας πραγματικότητα το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η εταιρεία και δεν είναι άλλο από το «For Life».

Τα πλυντήρια πιάτων της Sharp χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πρακτικότητα, με τους χώρους τοποθέτησης των πιάτων και των ποτηριών να μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να χωράνε αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους.

Τα πλυντήρια πιάτων της Sharp χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πρακτικότητα, με τους χώρους τοποθέτησης των πιάτων και των ποτηριών να μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να χωράνε αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους. Οι συσκευές που θα δούμε αρχικά στην ελληνική αγορά έρχονται με 6 έως 9 προγράμματα πλύσης, ενώ υπάρχουν και εντοιχιζόμενα μοντέλα.

Το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων της Sharp
Τα πλυντήρια ρούχων της Sharp θα έχουν τη δυνατότητα να πλύνουν μέχρι 10 κιλά ρούχων

Όσον αφορά τα πλυντήρια ρούχων, είναι μία κατηγορία όπου η Sharp διαθέτει αρκετές καινοτομίες, ενώ τα πρώτα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να πλύνουν μέχρι 10 κιλά ρούχων. Τα πλυντήρια Sharp χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα και όμορφο σχεδιασμό, ενώ στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται και η μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, καθώς η ενεργειακή κλάση τους φθάνει μέχρι την κατηγορία Α+++ 30%.

Οι κουζίνες είναι μία άλλη κατηγορία συσκευών όπου η Sharp ξεχωρίζει για την αξιοπιστία, την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φούρνους μικροκυμάτων, με το σχεδιασμό να είναι ένας τομέας που έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτό πάντως που πρέπει να τονισθεί είναι πως ακόμη η Sharp βρίσκεται σε μία φάση που κάνει την επανείσοδό της στην ελληνική αγορά και ο αρχικός στόχος είναι να φέρει μοντέλα που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, με τιμές που είναι προσιτές.
Τα πλάνα περιλαμβάνουν το λανσάρισμα τους επόμενους μήνες και «λευκών» συσκευών με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως είναι η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, τα οποία προβλέπεται ότι θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ