Eπτά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας με μαμαδίστικο φαγητό και τιμές για όλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Eπτά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας με μαμαδίστικο φαγητό και τιμές για όλους [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτάνει το μεσημέρι και σε έχει πιάσει πείνα, αλλά ούτε χρόνο να μαγειρέψεις έχεις, -ούτε φρόντισες από το προηγούμενο βράδυ για τον «άρτον τον επιούσιον»- κι επιπλέον έχεις βαρεθεί να τρως κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια;

Μήπως σου έχει λείψει ένα καλό πιάτο μαγειρεμένο από τα χεράκια της μαμάς σου, αλλά ως ενήλικας πλέον ντρέπεσαι να το ζητάς καθημερινά;

Η πλουραλιστική γαστρονομική σκηνή της Αθήνας έχει τη λύση στο πρόβλημα, γι' αυτό το κι εμείς βρήκαμε τέλεια παραδοσιακά στέκια για να φας σαν στο σπίτι σου.

1) Μάνα κουζίνα κουζίνα

Το μαρτυράει και το όνομά του: σε αυτό το μοντέρνο μαγειρείο θα βρείτε εκλεκτά παραδοσιακά πιάτα, μαγειρεμένα με αγάπη και φροντίδα. Το μεσημεριανό μενού ανανεώνεται καθημερινά με συνταγές από όλη την Ελλάδα, που ακολουθούν έθιμα, εκκλησιαστικές και άλλες τοπικές παραδόσεις και μαγειρεύονται μόνο με εποχιακά, τοπικά και ΠΟΠ προϊόντα.

Eπτά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας με μαμαδίστικο φαγητό και τιμές για όλους, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ