Η Μέγκαν Μαρκλ και μαγείρισσα – Κυκλοφορεί νέο βιβλίο μαγειρικής με μέλη της κοινότητας του Γκρένφελ [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ και μαγείρισσα – Κυκλοφορεί νέο βιβλίο μαγειρικής με μέλη της κοινότητας του Γκρένφελ [εικόνες και βίντεο]

Ο νέος ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: Kensington Palace
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν νέο ρόλο θα δούμε την νέα δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς συνδύασε τα πάθη της για το φαγητό και την φιλανθρωπία σε ένα συναρπαστικό νέο έργο.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πριν από λίγο πως η Μέγκαν βοήθησε στη δημιουργία ενός βιβλίου μαγειρικές από μια ομάδα γυναικών από τον Πύργο Γκρένφελ, που διαχειρίζονται τον οργανισμό Hub Community Kitchen.

Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει χαμογελαστή με τις γυναίκες - μαγείρισσες της κοινότητας



Η Μέγκαν όχι μόνο έγραψε τον πρόλογο για το βιβλίο, λέγεται επίσης ότι μαγείρεψε με τις γυναίκες και πως τις βοήθησε να το δημοσιεύσουν. Η έκδοση – με τον τίτλο «Together: Our Community Cookbook» – λέγεται ότι γιορτάζει την δύναμη της μαγειρικής που φέρνει κοντά τις κοινότητες.

The Duchess of Sussex is supporting a new charity cookbook, 'Together: Our Community Cookbook', which celebrates the power of cooking to bring communities together. #CookTogether pic.twitter.com/XEclxgQjR4

Η δούκισσα του Σάσεξ μαγειρεύει με γυναίκες του πύργου Γκρένφελ
Η Μέγκαν επί το έργον
Οι γυναίκες που μαγειρεύουν στο  κοινοτικό τζαμί Al Manaar


Όπως αποκαλύφθηκε, τον Φεβρουάριο η Μέγκαν πραγματοποιούσε μυστικές συναντήσεις με θύματα της πυρκαγιάς στον πύργο Γκρένφελν λίγο πριν τον βασιλικό της γάμο. Τότε λεγόταν πως εκείνη την περίοδο η πρώην ηθοποιός έκανε ιδιωτικές συναντήσεις σε οργανισμούς για να γνωρίσει καλύτερα τον φιλανθρωπικό τομέα, προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Η 37χρονη επισκέφθηκε το κοινοτικό τζαμί Al Manaar, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον πύργο Γκρένφελν. Η Μέγκαν δεν συνοδευόταν από τον Χάρι, αλλά είχε μαζί της έναν σωματοφύλακα και έναν από τους βοηθούς του πρίγκιπα Χάρι.


Στις εγκαταστάσεις του κέντρου Al Manaar συμπεριλαμβάνονται κουζίνα και κυλικείο, που εξυπηρετούν την κοινότητα όλη την εβδομάδα. Από την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελντ και μετά, η κουζίνα και το κυλικείο, άρχισαν να δέχονται ακόμη περισσότερους επισκέπτες κυρίως από τους επιζώντες και την ευρύτερη περιοχή. Οι άστεγοι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό και πρωινό στο κυλικείο.


Η νέα δούκισσα του Σάσεξ, εκτός από το έντονο ενδιαφέρον της για τον φιλανθρωπικό τομέα, είναι επίσης λάτρης του φαγητού και έχει μοιραστεί αγαπημένες της συνταγές και συνεντεύξεις με σεφ στο μπλογκ της «The Tig».

Ορισμένα από τα πολύχρωμα πιάτα που δοκιμάζουν οι άστεγοι και οι οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς στον πύργο Γκρένφελ
Το εξώφυλλο του βιβλίου

Φωτογραφίες: Kensington Palace

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ