10 χρονικά σημεία στη ζωή μιας γυναίκας που είναι πολύ πιθανό να πάρει κιλά - iefimerida.gr

10 χρονικά σημεία στη ζωή μιας γυναίκας που είναι πολύ πιθανό να πάρει κιλά

Μια γυναίκα ανεβαίνει πάνω σε ζυγαριά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αύξηση των θερμίδων που καταναλώνουμε σε συνδυασμό με τη μείωση της φυσικής δραστηριότητας οδηγεί στην αύξηση του σωματικού βάρους και τη συσσώρευση περιττών κιλών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν βάρος, επειδή προσλαμβάνουν περισσότερες θερμίδες από όσες καίνε μέσω των καθημερινών λειτουργιών του σώματός τους.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η αύξηση του σωματικού βάρουςμπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες. Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή μας που είμαστε επιρρεπείς σε λίγα παραπάνω κιλά.

Εχετε μάλιστα παρατηρήσει ότι υπάρχουν φορές που μπορεί να καταναλώτε τις ίδιες θερμίδες και να έχετε παρόμοια φυσική δραστηριότητα με αυτή που συνηθίζατε και το νούμερο της ζυγαριάς να συνεχίσει να αυξάνεται.

Μήπως τελικά οι καθημερινές συνήθειές μας και το λεγόμενο timing της ζωής μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση του βάρους μας;

Οι ειδικοί εξηγούν λοιπόν αναλυτικά τις καθοριστικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας που είναι πιθανό να πάρει κιλά.

Διαβάστε πότε είναι πιθανό να πάρει μια γυναίκα κιλά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αύξηση βάρους ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΩΗΣ γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ