Το μπέργκερ του Salt Bae που ξετρέλανε τους καλεσμένους του Ρέμου και της Υβόννης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το μπέργκερ του Salt Bae που ξετρέλανε τους καλεσμένους του Ρέμου και της Υβόννης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχείς εκπλήξεις επεφύλασσαν στους καλεσμένους τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ την ημέρα του γάμου τους. Μια από αυτές ήταν ιδιαίτερα... γευστική, κάνοντας τους πάντες να παραληρούν.

Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα , όταν στο χώρο της δεξίωσης εμφανίστηκε ο γνωστός σε όλους Salt Bae και άρχισε αφενός να αλατίζει, κάνοντας το γνωστό σόου που τον έχει κάνει viral και παγκοσμίως γνωστό και αφετέρου να ψήνει burgers!

Ετσι, λίγο αργότερα, περίπου στη μία τα μεσάνυχτα, στις 57 ροτόντες που είχαν στηθεί στο χώρο της δεξίωσης άρχισαν να σερβίρονται στους καλεσμένους burgers.

Ηταν η μεταμεσονύχτια γευστική αμαρτία που προσέφερε το ζευγάρι στους 350 καλεσμένους του και ενθουσίασε άπαντες!

Το μπέργκερ του Salt Bae που ξετρέλανε τους καλεσμένους του Ρέμου και της Υβόννης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, ακόμη και ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε επί σκηνής, με το μικρόφωνο στο ένα χέρι καθώς ετοιμαζόταν να τραγουδήσει και ένα burger στο άλλο, αποθεώνοντας τον Salt Bae. «Οnly Nousret, Νουσρέτ μόνο», έλεγε.

Πολλοί από τους καλεσμένους δεν έχασαν την ευκαιρία να σηκωθούν από το τραπέζι τους και να πάνε στην ψησταριά που είχε στήσει ο Salt Bae για να απολαύσουν το σόου του, να βγάλουν τις απαραίτητες selfie, να κάνουν stories και να δοκιμάσουν από τα χεράκια του τις λιχουδιές του.

Φυσικά και ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε εκεί δοκιμάζοντας από τα κρεατικά που ετοίμαζε ο Salt Bae.

Παρότι το μενού που είχε επιμεληθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν εξαιρετικό, αυτό που πραγματικά ενθουσίασε τους πάντες και τους έκανε να παραληρούν ήταν το burger του Salt Bae.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Turkhis baklava dedi #greece . . Follow @nusr_etetiler #instalike #like4like #saltbello #nusr_et #miami #followme #instalike #girl #follow #instagood #newyork #wine #london #paris #world #travel #eat #china @nusr_et #love #instagram #instagirl #steak #tbt #steak #gym #istanbul #love #pattaya #happy #new ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#saltbae (@nusr_etetiler) στις 16 Σεπ, 2018 στις 4:00 πμ PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ