Επιστρέφει η σειρά «Μάλιστα κύριε Υπουργέ» μετά από 25 χρόνια - iefimerida.gr

Επιστρέφει η σειρά «Μάλιστα κύριε Υπουργέ» μετά από 25 χρόνια

Τζιμ Χάκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολύ επιτυχημένη σατιρική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '80, «Μάλιστα κύριε Υπουργέ» επιστρέφει μετά από 25 χρόνια για να σατιρίσει τον συνασπισμό των Συντηρητικών και των Φιλελευθέρων που κυβερνά σήμερα τη Βρετανία.

Ο Τζιμ Χάκερ, ο Σερ Χάμφρυ και ο βοηθός του Μπέρναρντ σημάδεψαν την Βρετανία ως οι ήρωες της πιο επιτυχημένης πολιτικής κωμωδίας που έγινε ποτέ. Ο Τζιμ Χάκερ ως καλοκάγαθος υπουργός (και μετέπειτα πρωθυπουργός) ερχόταν αντιμέτωπος με το φλεγματικό χιούμορ και τον κυνισμό του Σερ Χάμφρυ που ως μόνιμος γραμματέας του υπουργείου αναλάμβάνε να υπενθυμίζει στον προϊστάμενο του...πως γίνεται η πολιτική!

Αυτή τη φορά, ο αξιότιμος Τζιμ Χάκερ, τον οποίο υποδυόταν ο εκλιπών Ρον Εντινγκτον, θα αντιμετωπίσει «τη
μεγαλύτερη οικονομική κρίση σε διάστημα μιας γενιάς». Και για να φανεί ακόμη πιο σύγχρονη η νέα σειρά, ο ένοικος του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ θα έχει επίσης να αντιμετωπίσει ζητήματα σχετικά με τις δαπάνες των βουλευτών, ένα δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το σενάριο της νέας σειράς θα γράψουν και πάλι ο 81χρονος σήμερα σερ Αντονι Τζέι και ο Τζόναθαν Λιν που υπέγραφαν την αρχική σειρά. Παραγγέλθηκε από το συνδρομητικό δίκτυο UKTV και τα γυρίσματα αναμένεται ότι θα αρχίσουν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ