Κροτίδες και ποτήρια με νερό κατά του Πέτρου Τατούλη στην Τρίπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κροτίδες και ποτήρια με νερό κατά του Πέτρου Τατούλη στην Τρίπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάος επικράτησε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, αργά χτες το βράδυ, κατά την αποχώρηση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με τους κατοίκους να εκτοξεύουν ύβρεις, ποτήρια με νερό και κροτίδες και να τον προπηλακίζουν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, την ώρα που ο Πέτρος Τατούλης αποχωρούσε καθώς διακόπηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου για τη νέα μονάδα βιοαερίου στο Μπέλμπερη της Μαντινείας. Ο λόγος της διακοπής, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, ήταν η χειροδοκία σε βάρος του Περιφερειακού συμβούλου κ. Στεφανόπουλου από την Αργολίδα για την στάση που τήρησε κατά την ψηφοφορία και την απόρριψη της πρότασης του Περιφερειάρχη για παραπομπή του θέματος στην αποκεντρωμένη διοίκηση. Στη διάρκεια του διαλείμματος ο κ. Στεφανόπουλος έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων από τους κατοίκους και έκανε λόγο για χειροδικία εναντίον του.

Μετά από μικρή διακοπή, και ενώ είχε αποφασιστεί να συνεχιστεί η συζήτηση και να ληφθεί απόφαση επί της μελέτης για τη νέα μονάδα, ο πρόεδρος μίλησε για εκτροχιασμό του συμβουλίου και της δημοκρατίας και για πρωτοφανή κατάσταση και διέκοψε το συμβούλιο για την Πέμπτη.

Η διακοπή αυτή εξόργισε τους κατοίκους, που σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης διέκοπταν αγανακτισμένοι τους ομιλητές και γιουχάιζαν τους συμβούλους που ήταν θετικοί στη μονάδα ενώ το ίδιο έκαναν κατά την ψηφοφορία για την πρόταση του κ. Τατούλη που ζήτησε να μην ληφθεί ούτε θετική ούτε αρνητική απόφαση.

Όταν τελικά ο Περιφερειάρχης αποχώρησε, οι κάτοικοι τον περικύκλωσαν και δεν τον άφηναν να βγει από την αίθουσα. Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι φώναζα «κλείστε την πόρτα - μην τον αφήνετε να βγει έξω», ενώ κάποιοι άλλοι πέταξαν ποτήρια με νερό και κροτίδες που έσκασαν στα πόδια του περιφερειάρχη.

Ο Περιφερειάρχης κατάφερε τελικά να βγει από το κτίριο με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Το βίντεο είναι από το kalimera-arkadia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ