«Πού 'σαι, ρε Γιώργο!», «πού είσαι, πρόεδρε;» -Η εγκάρδια συνομιλία Κούδα-Μητσοτάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πού 'σαι, ρε Γιώργο!», «πού είσαι, πρόεδρε;» -Η εγκάρδια συνομιλία Κούδα-Μητσοτάκη [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον «Μεγαλέξανδρο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούδα, συνομίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά το πέρασμά του από τα περίπτερα του Άρη και του Ηρακλή, βρέθηκε και σε αυτό του «Δικεφάλου του Βορρά». Εκεί τον περίμενε ο μεγάλος Γιώργος Κούδας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης (ευρωβουλευτής της ΝΔ, παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ) και άλλοι παράγοντες της ομάδας.

«Πού 'σαι, ρε Γιώργο;», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον «Μεγαλέξανδρο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, «πού είσαι, πρόεδρε;», ανταπάντησε ο Γιώργος Κούδας, που έδωσε ως δώρο στον κ. Μητσοτάκη το έμβλημα του ΠΑΟΚ με τον δικέφαλο αετό και μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Πού 'σαι, ρε Γιώργο!», «πού είσαι, πρόεδρε;» -Η εγκάρδια συνομιλία Κούδα-Μητσοτάκη [βίντεο] | iefimerida.gr 0
«Πού 'σαι, ρε Γιώργο!», «πού είσαι, πρόεδρε;» -Η εγκάρδια συνομιλία Κούδα-Μητσοτάκη [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Θα βοηθήσουμε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ», υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιώργο Κούδα, με τον οποίο είχε εγκάρδιο χαιρετισμό και συνομιλία.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην Ευρώπη, στο Europa League. Το καινούργιο γήπεδο να είναι ένα γήπεδο κόσμημα αντάξιο της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου, αλλά και ένα γήπεδο που θα σηματοδοτεί την πορεία του ΠΑΟΚ στο μέλλον. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα το εγκαινιάσει. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει», είπε επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κούδας του ευχήθηκε στην επόμενη τετραετία να είναι πρωθυπουργός και να εγκαινιάσει αυτός το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1959 εγκαινίασε το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ