Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (φωτογραφία: MOTIONTEAM)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικές φανέλες, αλλά και... καρφιά περιελάμβανε η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Στο περίπτερο το υπουργείου Αμυνας, συνομίλησε με στελέχη, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους σκύλους των ενόπλων δυνάμεων. Επιπλέον, εντυπωσιάστηκε από τις ασκήσεις των ειδικών δυνάμεων και πρότεινε γελώντας να περνούν από αυτές οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οταν πέρασε από το περίπτερο του ΑΠΕ και του ζητήθηκε ένα σχόλιο.

Νωρίτερα, είχε βρεθεί στα περίπτερα του Αρη και του Ηρακλή και οι δύο ομάδες του έκαναν δώρο από μία φανέλα. Η μεν του Αρη ήταν με το «Νο1» και εκείνη του Ηρακλή με το «110», όσα και τα χρόνια ιστορίας της ομάδας. «Με κάνατε και τερματοφύλακα», είπε γελώντας στην πρώτη περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης, ενώ όταν παρέλαβε τη δεύτερη φανέλα σχολίασε «Από το 1 πήγα στο 110».

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε στο περίπτερο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, όπου συνομίλησε με νεαρούς gamers, ενώ πήρε και ο ίδιος μια γεύση, φορώντας τα ειδικά γυαλιά.

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης περιεργάστηκε το ηλεκτροκινούμενη όχημα, που εκτίθεται στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ και σημείωσε ότι ετοιμάζει σχέδιο για τη συνολική προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, ενώ θαύμασε και το drone που κατασκεύασαν φοιτητές του ΑΠΘ, όπως και το ρομπότ της ερευνητικής ομάδας του ΠΑΜΑΚ.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών του χάρισαν ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο και ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε «είναι το αγαπημένο μου».

Ενώ περιηγούνταν στα περίπτερα της ΔΕΘ, παραλίγο να συμβεί και ένα ατύχημα. Ενα μικρόφωνο «προσγειώθηκε» λίγο πιο μπροστά από τον κ. Μητσοτάκη, καταλήγοντας στο κεφάλι αστυνομικού.

Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7
Η βόλτα του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 8

Πληροφορίες: voria, thestival
Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ