Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κάτσε, έξω ο Μουνιέ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κάτσε, έξω ο Μουνιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Έργκους Κάτσε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΛ, ενώ οριστικά νοκ άουτ από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (16/09) τέθηκε ο Αντονί Μουνιέ.

Για πρώτη φορά από την έναρξη της περιόδου ο Αλβανός μέσος των «πρασίνων» είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη για να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δώνης θα του δώσει φανέλα βασικού.

Αντίθετα, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν υπολογίζει οριστικά τον Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον μυϊκό τραυματισμό του και ακολούθησε άλλη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται το Σάββατο (15/09) με πρωινή προπόνηση κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή στην οποία αναμένεται να βρίσκεται και ο Κουλιμπαλί, αλλά όχι ο Οικονόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ