Ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» συνταξίδεψε με Μητσοτάκη-Καραμανλή και έκανε ρεπορτάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» συνταξίδεψε με Μητσοτάκη-Καραμανλή και έκανε ρεπορτάζ [εικόνες]

Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας – κατά κόσμον Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – συνταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή.

Οπως ο ίδιος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ανεβαίνοντας Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ της ΚΝΕ συνέπεσε με αρκετούς... διάσημους: Τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την... Αννα Βίσση.

Οπως σχολίασε με χιούμορ ο ίδιος στα social media: «Ταξιδεύω για φεστιβάλ ΚΝΕ στο ίδιο αεροπλανο με Κυριακο, Κωστάκη Καραμανλή, Άννα Βισση, Πέγκυ Ζήνα,όλους τους άριστους,όλους τους δεξιους δημοσιογραφους κ Μίλτο Βαρβιτσιώτη.Από όλους αυτούς, μπίζνες είναι μόνο η Βίσση!Αν πέσει το αεροπλανο, καταλαβαίνετε την απώλεια για τη χώρα».

Ταξιδεύω για φεστιβάλ ΚΝΕ στο ίδιο αεροπλανο με Κυριακο, Κωστάκη Καραμανλή, Άννα Βισση, Πέγκυ Ζήνα,όλους τους άριστους,όλους τους δεξιους δημοσιογραφους κ Μίλτο Βαρβιτσιώτη.Από όλους αυτούς, μπίζνες είναι μόνο η Βίσση!Αν πέσει το αεροπλανο, καταλαβαίνετε την απώλεια για τη χώρα. pic.twitter.com/QbcVyQomdr

Λίγο αργότερα, ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες ενημερώνοντας:

«Ωραία. Ο Κυριάκος κάθεται ακριβώς μπροστά μου και ο Κωστάκης ακριβώς μπροστά από τον Κυριακο! Ο Καραμανλής μου έκλεισε το μάτι καθώς περνούσα από μπροστά του».

Ωραία. Ο Κυριάκος κάθεται ακριβώς μπροστά μου και ο Κωστάκης ακριβώς μπροστά από τον Κυριακο! Ο Καραμανλής μου έκλεισε το μάτι καθώς περνούσα από μπροστά του. #συνεχήσενημέρωση pic.twitter.com/TyfFEDIIKZ

Ο Κώστας Καραμανλής έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη
Ο Κώστας Καραμανλής σε πρώτο πλάνο και στο βάθος, στο διάδρομο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με τον Κώστα Καραμανλή -Φωτογραφίες: twitter
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ