Super League: Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός -Xωρίς οπαδούς ο ΠΑΟ στη Λάρισα - iefimerida.gr

Super League: Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός -Xωρίς οπαδούς ο ΠΑΟ στη Λάρισα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη σε μία εβδομάδα.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την ομάδα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους "κυανέρυθρους" στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική της Super League (24/9, 19:30) και η Θύρα 1 του γηπέδου θα ανοίξει, προκειμένου να φιλοξενήσει έναν αριθμό φίλων των Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα, ήταν αναμενόμενο, αλλά το επιβεβαίωσε και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ενημέρωση της προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο κυριακάτικο (16/9, 18.15) παιχνίδι με τη Λάρισα στο AEL FC Arena, δεν θα υπάρχει παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού. Η ΓΓΑ απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση, ενώ δεν επιτρέπει ούτε το άνοιγμα θύρας για τη διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων. Κάτι που είχε συμβεί στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όταν δόθηκε πρόσβαση σε δύο εξέδρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κόσμος οπαδοί Νέα Σμύρνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ