Αποκάλυψη: «Ο Λιονέλ Μέσι έκλαιγε σαν μωρό που έχασε την μητέρα του» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: «Ο Λιονέλ Μέσι έκλαιγε σαν μωρό που έχασε την μητέρα του» [βίντεο]

Αποκάλυψη: «Ο Λιονέλ Μέσι έκλαιγε σαν μωρό που έχασε την μητέρα του»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικός ήρωας...

Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής δεν έχει επιτυχίες, δεν έχει διακρίσεις, ούτε καν τίτλους. Μόνο στεναχώρια και απογοήτευση. Και όλα αυτά μοιάζουν παράδοξα, όταν αναφερόμαστε στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη που με την φανέλα της Μπαρτσελόνα... σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Το καλοκαίρι του 2016 η Αργεντινή έχασε από τη Χιλή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, στη διαδικασία των πέναλτι (2-4). Προπονητής της Αργεντινής εκείνη την περίοδο ο Χεράρδο Μαρτίνο, με βοηθό τον Έλβιο Παολορόσο, ο οποίος προχώρησε σε αποκάλυψη για το πώς βίωσε την ήττα ο Λιονέλ Μέσι που είχε στείλει άουτ το πρώτο πέναλτι.

Ο συνεργάτης του Μαρτίνο ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Jogo Bonito» για τον Μέσι «Ηταν 02.00 τα ξημερώματα, μετά τον αγώνα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τον Μέσι μόνο, να κλαίει σαν μωρό που έχασε τη μητέρα του. Ήταν πεσμένος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, απλά τον αγκάλιασα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργεντινή Λιονέλ Μέσι κλάμα τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ