Το μυστικό της Σοφίας Βεργκάρα για να έχεις φουλ αυτοπεποίθηση - iefimerida.gr

Το μυστικό της Σοφίας Βεργκάρα για να έχεις φουλ αυτοπεποίθηση

Η Σοφία Βεργκάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια γυναίκα με πλούσιο ταμπεραμέντο! Η Σοφία Βεργκάρα με τις χυμώδεις καμπύλες της είναι μια Λατίνα με τα όλα της.

Η Κολομβιανή ηθοποιός είναι πλασμένη από εκείνα τα υλικά που εκτιμούν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Κουκλάρα, έξυπνη και με πολύ χιούμορ.

Το 2017 αναδείχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Η Σοφία Βεργκάρα υποδύεται τη Gloria Delgado-Pritchett στην τηλεοπτική σειρά «Modern Family» εδώ και 10 σεζόν, κερδίζοντας πέρυσι 41.5 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μόλις το ένα τέταρτο αυτών των εσόδων προέρχεται από την αμερικανική σειρά.

Η Βεργκάρα κερδίζει εκατομμύρια με καλοπληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις, προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της, κινηματογραφικές συμμετοχές και ομιλίες.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της αυτοπεποίθησής της στο περιοδικό «Health» και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όλες τις γυναίκες.

Διαβάστε ποιο είναι το μυστικό της Σοφίας Βεργκάρα για φουλ αυτοπεποίθηση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ