Απίστευτο -Παίκτρια βρήκε την απάντηση στον Τροχό της Τύχης χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο -Παίκτρια βρήκε την απάντηση στον Τροχό της Τύχης χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα [βίντεο]

Ο Τροχός της Τύχης. Φωτογραφία: YouTube/Screenshot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Hταν μία από τις σπάνιες στιγμές του τηλεπαιχνιδιού, όπως ενημέρωσε το κοινό ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

Είναι πολύ πιθανό -αν δεν το παρακολουθείτε φανατικά, να έχετε πέσει πάνω του κατά τη διάρκεια του ζάπινγκ. Το τηλεπαιχνίδι «ο Τροχός της Τύχης» προβάλλεται καθημερινά από το STAR και έχει το δικό του κοινό.

Οι παίκτες γυρίζουν έναν τροχό με ποσά και δώρα και αμέσως μετά -αν δεν έχουν χρεοκοπήσει- καλούνται να βρουν λέξεις ή φράσεις με την βοήθεια των γραμμάτων που αγοράζουν. Κάτι δηλαδή όπως η γνωστή μας Κρεμάλα.

Τις περισσότερες φορές οι παίκτες εξαντλούν κάθε γράμμα, ώστε να βρουν την σωστή απάντηση. Κάποιες άλλες, εκεί κάπου στα μισά, υποπτεύονται τι μπορεί να είναι η λέξη. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, αφού μία παίκτρια μόλις κατόρθωσε το ακατόρθωτο και έκανε τον παρουσιαστή να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Η παίκτρια κατάφερε να βρει...

Δείτε το βίντεο με την παίκτρια που βρήκε την απάντηση χωρίς κανένα γράμμα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τροχός της Τύχης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ