Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά τη «Θεοπούλα» 13 χρόνια μετά το «Παρά πέντε» -Η τρυφερή φωτογραφία - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά τη «Θεοπούλα» 13 χρόνια μετά το «Παρά πέντε» -Η τρυφερή φωτογραφία

Γιώργος Καπουτζίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν πριν 13 χρόνια, όταν μπήκε στη ζωή μας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Παρά πέντε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμπνεύστηκε και μετέφερε στην μικρή οθόνη μια μοναδική ιστορία με πέντε ανθρώπους που κυνηγούν το άδικο και στο τέλος το καλό νικά. Εκτός από τους πέντε ήρωες, όμως, μπήκαν και άλλοι χαρακτήρες στη ζωή μας που από τότε μας έμειναν με το μικρό τους όνομα.

«Θεοπούλα» έγινε η Έφη Παπαθεοδώρου, που μας χάρισε απίστευτες ατάκες και άφθονο γέλιο. Ήταν η καλύτερη και λίγο... τρελή φίλη της «Σόφυς», που ενσάρκωσε η Ειρήνη Κουμαριανού, γιαγιά του «Σπύρου».

Η Ειρήνη Κουμαριανού έφυγε από την ζωή πριν από πέντε χρόνια.

13 χρόνια μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντήθηκε ξανά επαγγελματικά με την αγαπημένη μας «Θεοπούλα» και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σ

υγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Καπουτζίδη με την Έφη Παπαθεοδώρου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ