Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν μια μέρα περηφάνιας για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και την πριγκίπισσα Σαρλίν καθώς τα δίδυμά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα ξεκίνησαν το σχολείο.

Η μητέρα των διδύμων, η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν μπόρεσε να αντισταθεί και δημοσίευσε φωτογραφίες της σημαντικής αυτής ημέρας στο λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας τα παιδιά της την ώρα που φτάνουν στο σχολείο.

Και τα δύο παιδιά ήταν ντυμένα με λευκά μπλουζάκια και τζιν παντελόνια, με τον Ζακ να έχει στους ώμους του μια μπλε σχολική τσάντα με μπαλώματα ενώ η αδερφή του, η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε μία ροζ φλοράλ τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First day of school

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις 12 Σεπ, 2018 στις 2:07 πμ PDT

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η πριγκίπισσα δείχνει τα δύο αδέρφια να περπατούν μαζί προς την τάξη τους, ενώ μία άλλη δείχνει τον μικρό πρίγκιπα να έχει βάλει το χέρι του πάνω στον ώμο της αδερφής του. «Η πρώτη μέρα του σχολείο» έγραψε στη λεζάντα η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των διδύμων της, ηλικίας 3 ετών, τις οποίες μοιράζεται με τους 78.900 οπαδούς της. Πρόσφατες αναρτήσεις της, δείχνουν τα παιδιά να φιλάνε έναν πιγκουίνο ενώ άλλες δείχνουν τα δίδυμα να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους μαζί με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Αλβέρτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις 3 Σεπ, 2018 στις 11:05 πμ PDT

Και ο πρίγκιπας όμως, έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τα παιδιά του, καθώς επίσης έχει αποκαλύψει πως τα βοηθά στην προετοιμασία τους για τους μελλοντικού τους ρόλους στη βασιλική οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις 14 Μάρ, 2018 στις 10:19 πμ PDT

Σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, με τίτλο « Albert de Monaco: L'homme et le prince», ο γιος της Γκρέις Κέλι μίλησε για το πώς θα βοηθήσει τον γιο του Ζακ, τον κληρονόμο του θρόνου των Μονεγάσκων, καθώς μεγαλώνει. «Θα προσπαθήσω να δώσω στον Ζακ καλές συμβουλές. Αυτό που είναι σημαντικό – και είμαι πεπεισμένος ότι έπρεπε να δώσω μεγαλύτερη σημασία όταν ήμουν παιδί – είναι πως πρέπει να γνωρίσει τα θεσμικά μας όργανα αρκετά νωρίς και το πώς λειτουργεί η κυβέρνηση» ανέφερε ο Αλβέρτος. «Θα πρέπει επίσης να γνωρίσει τα ονόματα αυτών που κατέχουν σημαντικές θέσεις, αν και πιθανόν θα έχουν αντικατασταθεί από άλλους όταν ο ίδιος θα μεγαλώσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζει το Μονακό από μέσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ