Τρόμος για οικογένεια Τσέχων τουριστών στο Ναυάγιο -Με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη η μητέρα - iefimerida.gr

Τρόμος για οικογένεια Τσέχων τουριστών στο Ναυάγιο -Με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη η μητέρα

Το σημείο που έγινε η κατολίσθηση στην παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διακοπές στην Ελλάδα για μία τετραμελή οικογένεια Τσέχων μετατράπηκαν σε εφιάλτη, καθώς ήταν στην παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο τη στιγμή της κατολίσθησης.

Μάλιστα η 34χρονη μητέρα χτύπησε σοβαρά και νοσηλεύεται με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, ενώ ενδέχεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για να εξεταστεί και από νευρολόγο. Ο πατέρας και τα δύο παιδιά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς δεν είχαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Η οικογένεια μόλις είχε αποβιβαστεί από το τουριστικό πλοιάριο και βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που έπεσαν οι βράχοι. Ηταν λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Πέμπτης, όταν αποκολλήθηκαν οι βράχοι, προκαλώντας ένα μίνι τσουνάμι το οποίο αναποδογύρισε μικρές βάρκες που μετέφεραν τουρίστες.

Πλέον στο των ερευνών είναι η μεταφορά των μπαζών από το σημείο πιθανότερα με εκσκαπτικό μηχάνημα ώστε να γίνει η τελική έρευνα για αγνοούμενους που ίσως δεν βρίσκοταν στη λίστα επιβαινόντων των σκαφών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ