Δήμαρχος Ζακύνθου: Μετά την κατολίσθηση στο Ναυάγιο, θα λάβουμε περισσότερα μέτρα - iefimerida.gr

Δήμαρχος Ζακύνθου: Μετά την κατολίσθηση στο Ναυάγιο, θα λάβουμε περισσότερα μέτρα

κατολίσθηση στο Ναυάγιο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες από την κατολίσθηση που συνέβη χθες στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, κάνουν το γύρο του κόσμου, αφού πρόκειται για μία από διασημότερες παραλίες της χώρας μας, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Για το λόγο αυτόν ο δήμαρχος Ζακύνθου απηύθυνε έκκληση, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, να μη διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις για το περιστατικό, όπως κατήγγειλε ότι έκανε κάποιο διεθνές Μέσο.

Όπως είπε ο κ. Κολοκοτσάς, η πρόσβαση στην παραλία έχει προς το παρόν απαγορευτεί για το κοινό, ενώ επί τόπου αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες μέρες ο Ευθύμιος Λέκκας και το Συντονιστικό Όργανο, ώστε να αποφασίσουν το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι προσβάσιμη η παραλία τις επόμενες μέρες, αρκέστηκε να απαντήσει ότι, «υπάρχουν και άλλες παραλίες, για να απολαύσουν τις επόμενες μέρες οι τουρίστες».

«Αυτό το γεγονός μας αναγκάζει να πάρουμε περισσότερα μέτρα», τόνισε ο δήμαρχος.

Υπενθυμίζεται ότι τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι, από τους οποίους οι δύο έχουν ήδη πάρει εξιτήριο, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία κανενός από τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ