Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκει τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια -Το κλάμα της συζύγου του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκει τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια -Το κλάμα της συζύγου του [βίντεο]

Ξαναβρηκε την αγαπημένη του Χριστίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκινητική στιγμή μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που μετά από 2,5 χρόνια βρήκε και πάλι τη χαμένη του σκυλίτσα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά «πριν 4 χρόνια μια αδέσποτη σκυλίτσα του χωριού, μάς υιοθέτησε και τη λατρέψαμε! Τη φώναζαν Χριστίνα γιατί βρέθηκε παρατημένη στο χωριό τη μέρα των Χριστουγέννων. Πριν δυόμισι χρόνια και ενώ θα την παίρναμε μαζί μας στην Αθήνα το σκυλί χάθηκε και για πολύ καιρό γυρνούσαμε τα γύρω χωριά με τη φωτογραφία της, ψάχνοντας την και πάντα κοιτούσαμε στους δρόμους ,στα χωράφια μήπως μας ξεπεταχτεί από κάπου...μάταια. Η Χριστίνα μας, μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ, με το ίδιο κολάρο που της είχαμε φορέσει ΒΡΕΘΗΚΕ να τριγυρνάει αδέσποτη!!!...κι είναι πάλι κοντά μας!»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρίσκει τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια -Το κλάμα της συζύγου του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε το βίντεο με την ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμποπουλου και τα δάκρυα της συζύγου του όταν αντικρίζει και πάλι τη χαμένη Χριστίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ