Αρραβωνιάστηκε η Βάσω Λασκαράκη; -Το μονόπετρο που πυροδότησε τις φήμες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρραβωνιάστηκε η Βάσω Λασκαράκη; -Το μονόπετρο που πυροδότησε τις φήμες [βίντεο]

Βάσω Λασκαράκη (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βάσω Λασκαράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί για πέμπτη σεζόν στη σειρά του Alpha «Το Σόι σου», γέμισε τις μπαταρίες της στις διακοπές της, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκε και στην Κρήτη προκειμένου να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.

Οι διακοπές αυτές, ωστόσο, φαίνεται να έφεραν αλλαγές στη ζωή της, καθώς οι φήμες την θέλουν να αρραβωνιάστηκε τον ταλαντούχο σεφ.

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρατήρησε στο χέρι της ηθοποιού ένα δαχτυλίδι και μίλησε για αρραβώνα.

«Φορά μονόπετρο στο αριστερό της χέρι η Βάσω… Το καλοκαίρι ήταν στην Κρήτη γιατί εκεί ο Σουλτάτος έχει τα μαγαζιά του… Ο νομός Ηρακλείου “βούιξε” ότι το ζευγάρι έδωσε λόγο… Ο Σουλτάτος της έκανε αυτό το δώρο και έχει λογοδοθεί το ζευγάρι… εμείς σας το λέμε επίσημα και θα το δείτε… Τα παιδιά έχουν λογοδοθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δύο ημέρες μετά, ο συνεργάτης και κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, ρωτήθηκε για το εάν η συμπρωταγωνίστριά του, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της.

«Ναι, αυτά για καλό γίνονται… όταν γίνονται… Θέλω να πω ότι όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά αυτό βγαίνει και νομίζω ότι είναι όλοι καλά… Ο Λευτέρης είναι καλό παιδί και να μείνουμε εκεί…», απάντησε ο ηθοποιός.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ