Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται πόσο «καμένος» είναι ο Καμίνης - iefimerida.gr

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται πόσο «καμένος» είναι ο Καμίνης

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αναρωτιέται πόσο «καμένος» είναι ο Καμίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

...τόσο που θα μπορούσε να γίνει και πρωθυπουργός. Ειλικρινά. Δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τη γοητεία του παραλόγου τον ΓΑΠ και το αποδεικνύει κάθε μέρα με ακόμα πιο θεαματικό τρόπο. Τελευταίο και ζηλευτό του εγκεφαλικό ντεκαπάζ, η πρόταση να γίνονται οι διαδηλώσεις στο πεζοδρόμιο για να μην παρενοχλείται η κίνηση στους δρόμους.

Πώς θα επιτευχθεί αυτό και σε ποιες περιπτώσεις θα ισχύσει; Στις περιπτώσεις (λέει ο δήμαρχος) του μικρού αριθμού διαδηλωτών. Με ποιον τρόπο θα ξέρουμε ποιος είναι ο αριθμός των διαδηλωτών; Θα ενημερώνουν τις αρχές, ξαναλέει η πρόταση, 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση της πορείας. Τόσο απλά.

Για παράδειγμα, είμαι το συντονιστικό μέλος μιας ομάδας, πχ των εκδιδομένων γυναικών και θέλω να κάνω μια πορεία για τα δικαιώματα του κλάδου μας. 24 ώρες πριν την πορεία, τηλεφωνώ στο δημαρχείο ή στην αστυνομία και τους λέω: «καλησπέρα, σας τηλεφωνώ από τις πουτάνες κι αύριο έχουμε πορεία». Η αρχή, με τη γνωστή ευγένεια που έχουν όλες οι αρχές σε αυτή τη χώρα μου απαντούν: «Όταν λέτε πουτάνες, εννοείται του πεζοδρομίου ή του δρόμου;» Της απαντώ της αρχής: «Και των δύο». Μου ανταπαντά αυτή: «ναι όμως ξέρετε, θα ήθελα να μάθω με ακριβή αναλογία αν είστε του δρόμου ή του πεζοδρομίου, για να ξέρω αν θα σας επιτρέψουμε να διαδηλώσετε στο δρόμο ή το πεζοδρόμιο». Λογική η δική μου αντίδραση: «θα πιάσετε και τις αδήλωτες;» Λογική (στη λογική του Καμίνη) και η δική τους αντίδραση: «όχι, δε γίνεται, μόνον οι δηλωμένες». Ξανά εγώ: «οι δηλωμένες κύριε αποτέτοιε μου είναι του οίκου, ούτε του πεζοδρομίου είναι ούτε του δρόμου». Τι θα πρέπει να μου απαντήσει τότε ο αποτέτοιος; Κάντε την διαδήλωση σας μεσ' τον οίκο με κερασμένο βερμούτ και ονομάστε τη «to know us better"?

Όταν εξελέγη ο Καμίνης όλοι ελπίζαμε (εγώ ανήκω σε αυτούς τους τόσο χάλια που έλπιζαν και όταν εξελέγη ο ΓΑΠ) πως η δημαρχία της Αθήνας, μετά από μια σειρά ανίκανων καμποτίνων θα αποκτούσε υπόσταση. Κι όντως απέκτησε. Του Καραγκιόζη.

Ακολουθώντας με απόλυτο σέβας, τις επιταγές νοητικής αδράνειας του κόμματος στο οποίο ανήκει, ο Γιώργος Καμίνης κατάφερε να μεταμορφώσει την Αθήνα σύμφωνα με τα πρότυπα του χωροταξικού σχεδίου των καμένων προφανώς νευρώνων του εγκέφαλου του: Rave party στη χωματερή με ecstasy. Αποδεικνύοντας με πολύ απλό, πρακτικό και σαφή τρόπο, αυτό που πάντα ξέραμε για τους καταχραστές της έννοιας «σοσιαλισμός» στην κομματική τους ταυτότητα από τον Στάλιν ως την «χρυσή» εποχή της χιτλερικής σοσιαλδημοκρατίας.

Με μεγαλύτερο έργο του κυρίου δημάρχου μέχρι σήμερα, την κατάργηση του τερατογενούς χριστουγεννιάτικου φωτόδεντρου από τον Αβραμόπουλο στο Σύνταγμα, και του «χωριού των ζαχαρωτών» από την Ντόρα. Αν όμως από την άλλη αναλογιστείς, ότι αμφότεροι ο ένας αυτή τη στιγμή είναι υπουργός εξωτερικών και η άλλη, αρχηγός κόμματος, τότε το σκιάξιμο όσο να 'ναι, σε πιάνει για την συνέχιση της πολιτικής του καριέρας. Για την οποία, προκειμένου να είναι τόσο υπέρλαμπρη όσο το σεξ απίλ της βυτιοφόρας κατατομής των χαρακτηριστικών του προσώπου του, προτείνω (με το αζημίωτο, σύμβουλος του θέλω να γίνω) και άλλα μέτρα που μπορεί να θέσει ως προσχέδια:

Μεταφορά του «Ήχως και Φως» στο πάρκο του Ζαππείου, με τους παριστάμενους gay να εξασφαλίζουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στην σεξουαλική εκτόνωση, μέσω προβολών των σκιών τους κατά την ώρα της πράξης με αρχαιοελληνική ενδυμασία σε ειδική τουριστική γιγαντοοθόνη μπροστά από τη Βουλή (ούτως ή άλλως, έχω δει αρκετούς από τη Βουλή εκεί και δεν θα νοιώσουν άβολα). Το έργο θα έχει σαν σκοπό την τόνωση του τουρισμού και την αποφυγή συνάθροισης «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα.

Απαγόρευση της πρόσβασης παραπληγικών και εν γένει αναπήρων σε μνημεία της Αθήνας από την κεντρική πόρτα, ως μηνύσιμη για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Οι προαναφερθέντες, θα μπορούν να επισκέπτονται τα μνημεία δωρεάν από ειδική πίσω πόρτα, μαζί με το υπηρετικό προσωπικό συντήρησης.

Μετατροπή της ενδυμασίας των μαθητριών κατά τις παρελάσεις σε μαζορέτες, με μίνι φουστανέλα που θα τραγουδούν «L.U.V. Madonna). Τα αποκομμένα νεράντζια των παρακείμενων δέντρων, θα προσφέρονται ως αξεσουάρ στις συμμετέχουσες, για ενίσχυση του πιθανώς, μικρού βεληνεκούς του όγκου των μαστών τους.

Χειροτόνηση γυναικείων επισκόπων για τον δήμο της Αθήνας σε υποβαθμισμένες περιοχές, με πρώτη χειροτονημένη την Τάμτα η οποία και θα ψάλλει σε ρυθμό gospel στο ναό του Αγ. Παντελέημονα της Αχαρνών.

Μετατροπή των Αθηναϊκών κακόφημων (λόγω σεξουαλικών συνευρέσεων) χαμάμ, σε τζαμιά, επικαλούμενος το Ωθωμανικό δίκαιο. Με αυτόν τον τρόπο, θα περιοριστεί αφ' ενός ο παρά φύσιν έρως στα παραπάνω εργοτάξια επιθυμιών, αφ' ετέρου, θα αποτραπούν οι ισλαμιστές από το να συναχθούν εκεί για τήρηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων, λόγω πρότερου ανέντιμου βίου των οικημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ