«Μάγεψαν» στο Ηρώδειο Χατζηνάσιος, Πλέσσας και Θεοφάνους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Μάγεψαν» στο Ηρώδειο Χατζηνάσιος, Πλέσσας και Θεοφάνους [εικόνες & βίντεο]

το φινάλε της συναυλίας/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μαγική βραδιά με αγαπημένες μουσικές και δυνατές ερμηνείες, χάρισαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους.

Μαγικές μουσικές από τους σπουδαίους συνθέτες

Οι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώθηκαν για μία μοναδική συναυλία, με φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα της οποία διατέθηκαν στην ένωση «Μαζί για το παιδί».

Οι τρεις συνθέτες κάθισαν στο πιάνο και έπαιξαν αξέχαστες επιτυχίες τους, ενώ με τις φωνές τους συνόδευσαν τα διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια, μεταξύ άλλων, οι: Ευρυδίκη, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Σοφία Βόσσου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας, αλλά και ο Δάκης. Ένα τραγούδι μάλιστα ερμήνευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζηνάσιος, και δεν είναι άλλο από το «Με λένε Γιώργο», το οποίο -όπως είπε- ερμηνεύσει κάθε φορά διότι το έχει ως... γούρι!

Δάκης και Μίμης Πλέσσας

Σε μία ατμοσφαιρική νύχτα, κάτω από τον Αττικό ουρανό, το κοινό το οποίο είχε κατακλύσει τον χώρο, απόλαυσε διαχρονικές επιτυχίες των τριών μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Ανάμεσα στα κομμάτια των αγαπημένων συνθετών, που σιγοτραγούδησαν χιλιάδες κόσμου, ήταν και τα «Πόσα καλοκαίρια», «Άγγιγμα ψυχής», «Ελα να με τελειώσεις», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Το άγαλμα», «Ο ανθρωπάκος», «Τις δύσκολες στιγμές», «Φεγγάρι μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Καμιά φορά», «Τι θέλεις να κάνω», και πολλά πολλά άλλα...

Πλέσσας-Χατζηνάσιος-Θεοφάνους
Μίμης Πλέσσας-Μελίνα Ασλανίδου

Το απρόοπτο της βραδιάς

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε όμως αυτή μαγική βραδιά στο Ηρώδειο.

Όταν οι τρεις μουσικοσυνθέτες ανέβηκαν στη σκηνή, ο κ. Πλέσσας παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θεατές τρόμαξαν, αλλά με τη βοήθεια του κ. Χατζηνάσιου και του κ. Θεοφάνους, σηκώθηκε αμέσως και δέχθηκε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ευχαρίστησε τους θεατές, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς αυτοσαρκάστηκε αρκετές φορές για το συγκεκριμένο περιστατικό!

Η στιγμή του ατυχήματος
Το φινάλε της βραδιάς
Μπάσης-Ασλανίδου-Μάστορας-Demy
Demy-Χριστοφόρου-Μάστορας-Βόσσου-Δείξιμος-Ευρυδίκη-Ασλανίδου
Γιώργος Χατζηνάσιος
Γιώργος Θεοφάνους
Όλοι οι καλλιτέχνες στη σκηνή

Εικόνες: NDPphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ