Ρωσική αρκούδα κάνει photobomb σε γαμήλια φωτογράφιση και γίνεται viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσική αρκούδα κάνει photobomb σε γαμήλια φωτογράφιση και γίνεται viral [εικόνες]

Έναν ιδιαίτερο θεατή είχε αυτό το ζευγάρι στο γάμο του. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στον ζωολογικό κήπο της Μινεσότα και κατέληξε με μερικές πραγματικά θεαματικές γαμήλιες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένου κι ενός photobomb από μια ρωσική αρκούδα.

Οι εικόνες που τράβηξαν οι Chris and Kristy Photography, έχουν γίνει viral, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μην χορτάσουν τις περίεργες εκφράσεις του ζώου, που δείχνει να ξαφνιάζεται από όσα διαδραματίζονται μπροστά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris and Kristy Photography (@chrisandkristy) στις 6 Σεπ, 2018 στις 7:58 μμ PDT

Η αρκούδα που έγινε viral δείχνει απορημένη μπροστά στο ζευγάρι που φιλιέται.

«Οι εικόνες αυτές ήταν ιδέα του φωτογράφου» εξήγησε ο γαμπρός. «Μας είπαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε μια φωτογραφία με έναν από τους ένοικους του ζωολογικού πάρκου. Αυτή η ρωσική αρκούδα ήταν η μόνη που μας έδωσε την ‘ευλογία’ της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ