Δουλέμπορος στον Έβρο απείλησε αστυνομικούς με κοπίδι! - iefimerida.gr

Δουλέμπορος στον Έβρο απείλησε αστυνομικούς με κοπίδι!

Δουλέμπορος στον Έβρο απείλησε αστυνομικούς με κοπίδι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σθεναρή αντίσταση προέβαλε ένας Ιρακινός δουλέμπορος στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία κατά την προσπάθειά του να περάσει στην χώρα μας 15 παράνομους μετανάστες.

Συνολικά πρόκειται για τέσσερις δουλεμπόρους από το Ιράκ, ηλικίας 22 μέχρι 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν όλοι στην παρέβρια περιοχή των Φερών, κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης,

Αρχικά εντοπίστηκαν να επιβαίνουν αυτοί μαζί με τους παράνομους μετανάστες σε μία βάρκα προσπαθώντας να διασχίσουν τον Έβρο και εν συνεχεία να περπατούν μέχρι την περιοχή των Φερών. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν τους μετανάστες και προσπάθησαν να διαφύγουν πίσω στα τουρκικά εδάφη, όμως δεν το κατάφεραν αφού συνελήφθησαν..

Κατά τη σύλληψη ο ένας από τους διακινητές, ένας 22χρονος υπήκοος Ιράκ, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, απειλώντας τους αστυνομικούς, με πλαστικό κοπίδι, το οποίοι είχε μήκος λάμας 6 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ