Μια βασιλική οικογένεια σπάει τα ταμπού και φωτογραφίζεται με τζιν ρούχα [εικόνα] - iefimerida.gr

Μια βασιλική οικογένεια σπάει τα ταμπού και φωτογραφίζεται με τζιν ρούχα [εικόνα]

Η βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όλο τον κόσμο, τα μέλη των βασιλικών οικογενειών, στήνονται συχνά για πορτρέτα, συνήθως σε ειδικές περιπτώσεις, για να σηματοδοτήσουν ένα ορόσημο ή μερικές φορές, απλά για να μας εκπλήξουν.

Αυτή την εβδομάδα, το βασιλικό παλάτι του Λουξεμβούργου, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του Μεγάλου δούκα Χένρι, της μεγάλης δούκισσας Μαρία Τερέζα και των πέντε παιδιών τους, τον πρίγκιπα Λούις, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, τον πρίγκιπα Γκιλέμ, τον πρίγκιπα Φέλιξ και τον πρίγκιπα Σεμπάστιαν. Μαζί τους είναι και η σύζυγος του Γκιλέμ, Στεφανί και η πριγκίπισσα Κλερ, που είναι παντρεμένη με τον Φέλιξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale) στις 11 Σεπ, 2018 στις 6:39 πμ PDT

Η φωτογραφία – που τραβήχτηκε στο κάστρο Μπεργκ – δείχνει πόσο προσγειωμένη είναι η βασιλική οικογένεια, καθώς όλοι τους είναι ντυμένοι με παντελόνια τζιν και φαρδιά μπλουζάκια.

Η φωτογραφία έρχεται λίγο μετά την είδηση πως οι Γκιλέμ και Στεφανί σχεδιάζουν να μετακομίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ