Λάρισα: Συνελήφθη 48χρονος που κατείχε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και κάνναβης - iefimerida.gr

Λάρισα: Συνελήφθη 48χρονος που κατείχε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και κάνναβης

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 48χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας προχώρησε χθες η αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε να κατέχει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Με βάση την ενημέρωση της αστυνομίας μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναύλον συσκευασίες με 2 κιλά ηρωίνη, αλλά και αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών.

Επίσης, από την έρευνα εντοπίστηκαν μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, μία μεταλλική πρέσα για συσκευασία ναρκωτικών και ένα μαχαίρι, ενώ κατασχέθηκε και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαρια Σύλληψη ηρωίνη κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ