Η φωτό που πόσταρε ο Χάρης Χριστόπουλος από τον γάμο του είναι η επιτομή της τρυφερότητας [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτό που πόσταρε ο Χάρης Χριστόπουλος από τον γάμο του είναι η επιτομή της τρυφερότητας [εικόνα]

ΑΝΙΤΑ ΜΠΡΑΝΤ ΧΑΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υστερα από 15 χρόνια σχέσης ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του Ανίτα Μπραντ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λευκάδα.

Ενας γάμος κλειστός, με την παρουσία μόλις έξι με επτά ατόμων, καθώς το ζευγάρι επέλεξε αυτή τη στιγμή να την κρατήσουν για τους ίδιους.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν ελάχιστες. Την τελευταία την πόσταρε ο ίδιος ο Χάρης Χριστόπουλος και είναι από τις ωραίοτερες φωτό γάμου που έχουμε δει:

Είναι η στιγμή που η νύφη φθάνει με μια βάρκα στην παραλία όπου την περιμένει ο Χάρης Χριστόπουλος, όπως πάντα ντυμένος σικάτα και με ιδιαίτερο στιλ αλλά και ξυπόλητος. Εκείνη αμέσως πέφτει στην αγκαλιά του. «Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά...», γράφει η λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) στις 12 Σεπ, 2018 στις 12:15 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ