Η ΝτεΤζένερις έκανε στη νικήτρια του US Open προξενιό στον «αέρα» με ηθοποιό -Η αμήχανη αντίδραση [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ΝτεΤζένερις έκανε στη νικήτρια του US Open προξενιό στον «αέρα» με ηθοποιό -Η αμήχανη αντίδραση [βίντεο]

Η Ελεν ΝτεΤζένερις με την Ναόμι Οσάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ναόμι Οσάκα δεν αγχώθηκε όταν αντιμετώπισε την Σερένα Γουίλιαμς στο US Open- άλλωστε την κέρδισε σε έναν επεισοδιακό τελικό- αλλά τα βρήκε... σκούρα με την Ελεν ΝτεΤζένερις.

Η 20χρονη, η πρώτη τενίστρια από την Ιαπωνία που κατακτά Γκραν Σλαμ, παραδέχθηκε ότι αγχώθηκε όταν η παρουσιάστρια επέμεινε να της κάνει... προξενιό στον αέρα με τον αγαπημένο της ηθοποιό, τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Αφού μίλησαν για το US Open, η ΝτεΤζένερις θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα για την Οσάκα. Ετσι, μεταξύ άλλων την ρώτησε ποιος ηθοποιός της αρέσει. Εκείνη απάντησε ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν- αν και δεν θυμόταν το όνομά του παρά μόνο ότι έπαιζε στην ταινία «Black Panther» και η παρουσιάστρια δεν έχασε χρόνο.

«Θες να του στείλω μήνυμα τώρα;», την ρώτησε η ΝτεΤζένερις και εκείνη αρνήθηκε. «Κάποιος θα μου φέρει το τηλέφωνό μου και θα του στείλω ένα μήνυμα να τον συναντήσεις», συνέχισε η παρουσιάστρια και παρά τη νέα άρνηση της Οσάκα, προχώρησε στην πράξη. Αρχικά η τενίστρια κάλυψε το πρόσωπό της για να μην τη φωτογραφίσει η ΝτεΤζένερις, αλλά στη συνέχεια πόζαραν για μία selfie. Η Οσάκα αναστέναξε, ενώ ήταν εμφανής η αμηχανία της και έλεγε στην παρουσιάστρια «μην το κάνεις!», αλλά εκείνη έστειλε το μήνυμα στον ηθοποιό.

«Με αγχώνεις, είμαι πολύ μικρή για να με αγχώνεις έτσι», της είπε τελικά η 20χρονη.

Νωρίτερα, η Οσάκα είχε αποκαλύψει τι της ψιθύρισε η Γουίλιαμς στην απονομή του US Open, όταν ο κόσμος γιούχαρε, εξαιτίας του διαιτητή με τον οποίο είχε κοντραριστεί στον τελικό η Αμερικανίδα. «Μου είπε ότι είναι υπερήφανη για εμένα και ότι ο κόσμος δεν γιούχαρε εμένα... εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι πράγματι με γιούχαραν, δεν ήξερα τι συνέβαινε», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ΝτεΤζένερις Ναόμι Οσάκα US Open
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ