Απόλλων Σμύρνης: Ο Μοντεαγούδο νέος προπονητής -Απέκτησε τον Ντεφεντερίκο - iefimerida.gr

Απόλλων Σμύρνης: Ο Μοντεαγούδο νέος προπονητής -Απέκτησε τον Ντεφεντερίκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατέληξε και... ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Βαλεριέν Ισμαέλ ο Απόλλων Σμύρνης.

Αυτός θα είναι ο Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο, που αναμένεται ίσως και σήμερα στην Αθήνα για να πιάσει άμεσα δουλειά και να κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 43χρονος τεχνικός, που είχε κάνει καριέρα ως μέσος, εργαζόταν την τελευταία διετία στην Καρταχένα, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, με συνολικό απολογισμό 51 νίκες, 33 ισοπαλίες και 21 ήττες (131 γκολ υπέρ-92 γκολ κατά). Έχει εργαστεί, επίσης, και σε άλλες ομάδες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας, τη Λουθένα (2009-2010), την Κουλτουράλ Λεονέσα (2010-2011), την Μπανταχόθ (2012), την Κάντιθ (2012) και τη Λα Ρόδα (2013-2014).

Την ενίσχυσή του συνεχίζει ο Απόλλωνας Σμύρνης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1989, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ουρακάν, Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκίσεχιρσπορ, Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, Μουμπάι, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Λόρκα και Αλ Καουκάμπ. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής που συγκροτήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στις 20 Μαΐου 2009 κόντρα στον Παναμά. Η Αργεντινή είχε νικήσει 3-1 με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στις 3 Φεβρουαρίου 2011, αυτή τη φορά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρτζιο Μπατίστα κλήθηκε για τον φιλικό αγώνα με τη Βενεζουέλα».

Ο Απόλλωνας Σμύρνης είχε αποκτήσει νωρίτερα τον Κριστιάν Ντ' Ούρσο και τον Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλαλάχ, γνωστού ως Σικαμπάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόλλων Σμύρνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ