Λοβέρδος σε Γαβρόγλου: Να πηγαίνουν σχολείο 11 με 12, μην είστε «τσίπης» - iefimerida.gr

Λοβέρδος σε Γαβρόγλου: Να πηγαίνουν σχολείο 11 με 12, μην είστε «τσίπης»

Ανδρέας Λοβέρδος/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τη συζήτηση για την ώρα έναρξης των σχολείων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος εξερχόμενος από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής δήλωσε:

«Ο κ. Γαβρόγλου αναστάτωσε τις οικογένειες χθες με το 9:00 η ώρα έναρξη σχολείου. Και του λέω: κ. υπουργέ γιατί είστε "τσίπης", να το κάνετε 11:00 και 12:00 να φεύγουνε. Υπάρχει καταλληλότερος τρόπος να υψώσετε υψηλότερα τείχη ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις και να δυσκολέψετε τα παιδιά των φτωχών οικογενειών να προοδεύσουν στη ζωή τους; Έλεος πια και ντροπή».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Παιδείας, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του να χτυπάει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 9:00, είπε σήμερα πως με αυτή την αλλαγή θα σταματήσει ένας από τους... τρεις καθημερινούς καβγάδες στα σπίτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ