Εκλεψαν τα κοσμήματα πριγκίπισσας από τη σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι - iefimerida.gr

Εκλεψαν τα κοσμήματα πριγκίπισσας από τη σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι

To ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων έκλεψαν άγνωστοι από τη σουίτα μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι.

Η κλοπή, όπως κατήγγειλε η πριγκίπισσα, έγινε την Παρασκευή το απόγευμα. Η ίδια είπε ότι δεν είχε τοποθετήσει τα πανάκριβα κοσμήματά της στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα της σουίτας.

Είναι η δεύτερη κλοπή φέτος στο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο στην Place Vendome στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τον περασμένο Ιανουάριο άγνωστοι δράστες κραδαίνοντας τσεκούρια έσπασαν τις βιτρίνες καταστημάτων στο Paris Ritz και διέφυγαν με περιδέραια και άλλα κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν καθώς έφευγαν από το σημείο, ενώ ανακτήθηκαν όλα τα κοσμήματα, κάποια από τα οποία πέταξαν οι δράστες στην προσπάθεια να ξεφύγουν.

Στο Παρίσι έχουν καταγραφεί αρκετές ληστείες και κλοπές κοσμημάτων, όπως τον Οκτώβριο του 2016 όταν ένοπλοι μπήκαν στο διαμέρισμα της Κιμ Καρντάσιαν, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο και το έσκασαν με κοσμήματα αξίας 9,5 εκ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ