Το μικρό, απλό τρικ που πρέπει να ακολουθείς αν θέλεις να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση - iefimerida.gr

Το μικρό, απλό τρικ που πρέπει να ακολουθείς αν θέλεις να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση

Φίλοι μιλούν /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλή πρώτη εντύπωση. Τόσο σημαντική αλλά τόσο δύσκολη, ταυτόχρονα.

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, μιλάμε ή βγαίνουμε για πρώτη φορά μαζί του, θέλουμε -όπως είναι φυσικό- να του κάνουμε καλή εντύπωση. Προσπαθούμε να διάφορους τρόπους να τον εντυπωσιάσουμε, να μας συμπαθήσει και να πάρουμε «θετικούς πόντους».

Ωστόσο, πολλές φορές κάνουμε λάθη όταν προσπαθούμε πάρα πολύ. Είτε αγχωνόμαστε, είτε λέμε τα λάθος πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Κι όμως, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να μην τα θαλασσώσουμε και να πετύχουμε τον σκοπό μας και να «κερδίσουμε» αυτόν που έχουμε απέναντί μας.

Σύμφωνα με τον David Burkus, συγγραφέα και καθηγητή του Oral Roberts University σε θέματα καινοτομίας και ηγεσίας, υπάρχει ένα μικρό κόλπο, το οποίο παρουσιάζει σε άρθρο του στο Psychology Today.

Διαβάστε ποιο είναι το μικρό και απλό αυτό τρικ που πρέπει να ακολουθείς αν θέλεις να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ