Γαρυφαλλιά Καλιφώνη -Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το... Αγρίνιο εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM [εικόνες] - iefimerida.gr

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη -Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το... Αγρίνιο εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM [εικόνες]

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη /Φωτογραφία: Instagram/garifalia.kalifoni
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Greece’s Next Top Model ξεκίνησε και ήδη απασχολεί κοινό και social media.

Πολλές όμορφες κοπέλες πέρασαν από τις οντισιόν με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του σόου μόδας. Όνειρό τους να ακολουθήσουν μια καριέρα στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.

Ανάμεσα σε αυτές και η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη. Η Γαρυφαλλιά έχει καταγωγή από το Αγρίνιο ενώ ζει και σπουδάζει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα.

Η 22χρονη καλλονή εντυπωσίασε τους κριτές που την χαρακτήρισαν «Σκάρλετ Γιόχανσον» αμέσως μόλις την αντίκρισαν. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα πράσινα μάτια της αλλά και το κορμί της έκαναν τους κριτές να της δώσουν τα 4 «Ναι» και να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το... Αγρίνιο, ζούσε και εργαζόταν παράλληλα με τις σπουδές της στην Πάτρα έως να μπει στο σόου μόδας.

Δείτε την Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, την Σκάρλετ Γιόχανσον από το... Αγρίνιο, που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ