Πέθανε στα 40 της πασίγνωστη influencer από καρκίνο -Eζησε μόλις ένα χρόνο από τη διάγνωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε στα 40 της πασίγνωστη influencer από καρκίνο -Eζησε μόλις ένα χρόνο από τη διάγνωση [εικόνες]

Η fashion blogger Kyrzayda Rodriguez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών, η δημοφιλής μπλόγκερ και influencer από τoν Αγιο Δομίνικο, Kyrzayda Rodriguez, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο του στομάχου και έχοντας συγκινήσει χιλιάδες οπαδούς.

Η 40χρονη fashion blogger διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπάει, τη μόδα δηλαδή, και να εμπνέει τους 450 χιλιάδες followers της με τις στυλιστικές της επιλογές.

Ο θάνατός της προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην κόρη της και τους φίλους της που στάθηκαν στο πλευρό της μέχρι το τέλος.

Η τελευταία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ήταν μια συγκινητική αφιέρωση από τα αγαπημένα της πρόσωπα προς εκείνη.

«Ησουν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο ήσουν ένα πρότυπο, αλλά και μια καταπληκτική κόρη, μητέρα και φίλη» σημειώνεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οταν της έπεσαν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, η Kyrzayda Rodriguez αποφάσισε να μην φορέσει περούκα. «Νο hair, dont care» (Δεν έχω μαλλιά και δεν με νοιάζει), είχε τονίσει η 40χρονη.

Δείτε τη 40χρονη fashion blogger που πέθανε από καρκίνο του στομάχου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος καρκίνος στομάχου INFLUENCER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ