Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα της χορηγική συνεργασία με την εταιρία τεχνολογίας Lenovo παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, έβαλαν έναν ακόμα «συμπαίκτη» στο πρόγραμμα χορηγιών τους και στη συνέντευξη Τύπου, τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0



«Βρίσκομαι εδώ με μεγάλη χαρά. Η lenovo είναι κορυφαία και χαιρόμαστε που στηρίζει έμπρακτα. Η συνεργασία να φέρει γούρι για τίτλους σε μας και στη lenovo περισσότερες πωλήσεις και καινοτομία. Είναι πολύ ευχάριστο ότι κολοσσοί συνεργάζονται μαζί μας. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες εταιρίες να μας στηρίξουν», τόνισε ο 28χρονος γκαρντ.

Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Κάθε νέα σεζόν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους. Καλωσορίζουμε τη Lenovo. Η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων. Καταφέρνουμε ένα κορυφαίο brand να μπει στον αθλητισμό κι αυτό είναι κέρδος».

Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Παναγιώτης Μακρυνιώτης, σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα. Ομάδα πρότυπο, με πολλές διακρίσεις και στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη. Έχουμε κοινές αξίες. Και οι δύο πλευρές, είμαστε ηγέτες στην κατηγορία τους. Έχουμε το mindset του πρωταθλητή. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, γιατί ο Παναθηναϊκός κλείνει τα 100 χρόνια ως τμήμα μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά που στηρίζουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ευχόμαστε να συνδυαστεί με το 7ο αστέρι στην φανέλα. Καλώς να έρθει».

Παππάς για τη νέα χορηγική συνεργασία του ΠΑΟ: «Να μας φέρει… γούρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Lenovo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ