Μαξίμου: Και νεοφιλελευθερισμό Πινοσέτ και ακροδεξιά συνδυάζει η ΝΔ - iefimerida.gr

Μαξίμου: Και νεοφιλελευθερισμό Πινοσέτ και ακροδεξιά συνδυάζει η ΝΔ

Μέγαρο Μαξίμου/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» με τα περί Ακροδεξιάς απαντά στη ΝΔ το Μαξίμου με αφορμή τα σχόλια της ΝΔ για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το Μαξίμου κατηγορεί τη ΝΔ ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει την Ακροδεξιά με τον νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ, σε μια εμφανή προσπάθεια να ενισχύσει την κριτική που ασκεί στην αξιωματική αντιπολίτευση για Ακροδεξιά στροφή.

«Εάν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αντί να σκέφτονται πώς θα κάνουν μικροπολιτική στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έδιναν λίγη προσοχή στην ομιλία του Πρωθυπουργού, θα πρόσεχαν ότι εκτός από την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια που διαψεύδει εκ νέου την καταστροφολογία της ΝΔ, μίλησε και για την ανάγκη αναχωμάτων στην ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό που απειλούν το μέλλον και τη συνοχή της Ευρώπης.

Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που έχει καταφέρει να συγκεράσει και την ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ μάλλον έχει τη μύγα και θίχτηκε», αναφέρει το Μαξίμου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Μαξίμου Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ