Ψάχνοντας την Νικόλ: Εστειλε email σε 247 γυναίκες για να βρει εκείνη που γνώρισε σε μπαρ - iefimerida.gr

Ψάχνοντας την Νικόλ: Εστειλε email σε 247 γυναίκες για να βρει εκείνη που γνώρισε σε μπαρ

Κάποιες από τις... λάθος Νικόλ συναντήθηκαν σε μπαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν οι άνδρες που εξαφανίζονται μετά την πρώτη γνωριμία. Και εκείνοι που κινούν γη και ουρανό για να ξαναβρούν κάποια που τους ενδιαφέρει.

Ο Κάρλος Ζετίνα αποδείχθηκε ιδιαίτερα επίμονος. Και στο τέλος κατάφερε να βρει τη «δική του» Νικόλ, με την απρόσμενη βοήθεια όλων των... «λάθος Νικόλ» στις οποίες απευθύνθηκε.

Ο Καναδός φοιτητής γνώρισε μια κοπέλα σε παμπ στην πανεπιστημιούπολη του University of Calgary. Ηταν η Νικόλ από την Ολλανδία, φοιτήτρια σε πρόγραμμα ανταλλαγής. Αλλά το τηλέφωνο που του έδωσε ήταν λάθος. Ομως, ο Ζετίνα δεν το έβαλε κάτω. Αποφάσισε να στείλει μήνυμα σε όλες τις Νικόλ που είχαν λογαριασμό email του πανεπιστημίου!

«Γεια, αυτό είναι ένα email προς όλες τις Νικόλ. Αν δεν ταιριάζετε στην περιγραφή, αγνοήστε το. Αν είσαι εκείνη και απλά δεν θέλεις να μου μιλήσεις, είναι επίσης ΟΚ. Αν το όνομά σου είναι Νικόλ, είσαι από την Ολλανδία και πιστεύεις ότι ο Νίτσε είναι καταθλιπτικός, τότε στείλε μου μήνυμα», ανέφερε το email του το οποίο έλαβαν τελικά 247 γυναίκες, από φοιτήτριες, μέχρι καθηγήτριες.

Τότε, συνέβη κάτι απρόσμενο. Οι γυναίκες άρχισαν να επικοινωνούν μεταξύ τους και τελικά δημιούργησαν μία ομάδα στο Facebook με όνομα «Η Νικόλ από χθες το βράδυ». Δεν έμειναν εκεί, αφού κανόνισαν και συναντήθηκαν σε μπαρ. Η Νικόλ από την Ολλανδία μπορεί να μην πήρε το email, καθώς δεν είχε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πανεπιστήμιο, αλλά τα social media έκαναν τη... δουλειά τους.

Είδε την ομάδα στο Facebook και επικοινώνησε με τις υπόλοιπες. Οπως αποδείχθηκε, είχε δώσει δίχως πρόθεση λάθος αριθμό τηλεφώνου στον επίμονο φοιτητή, καθώς είχε μόλις για μία εβδομάδα το καναδικό της νούμερο. Ετσι, επικοινώνησε με τον Ζετίνα και έχουν κανονίσει ραντεβού. Χωρίς όμως τις υπόλοιπες 247 Νικόλ!

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ email Κάρλος Ζετίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ