Βολές Παππά κατά της ΝΔ -Νέα πρόσκληση στο ΚΙΝΑΛ για διάλογο - iefimerida.gr

Βολές Παππά κατά της ΝΔ -Νέα πρόσκληση στο ΚΙΝΑΛ για διάλογο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση ενόψει του προϋπολογισμού του 2019 και τις πιέσεις που θα ασκήσει στη Νέα Δημοκρατία για την ψήφιση των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ξεδίπλωσε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Παππάς κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πει αν συμφωνεί με τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, τι θα κάνει και αν θα τα ψηφίσει στη βουλή.
«Θα περίμενα να ακούσω αν συμφωνείτε με τα μέτρα . Βρίστε μας όσο θέλετε αλλά πείτε μας για τα μέτρα. Να μειωθεί ή όχι ο ΕΝΦΙΑ; Να μειωθούν ή όχι οι εισφορές ; Καταραστείτε τον Κατρούγκαλο 100 φορές . Θα μας πείτε όμως τι θα κάνετε και τι θα ψηφίσετε;»

Παράλληλα κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να δηλώσει αν προτίθεται να καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών εάν γίνει κυβέρνηση και αν προτίθεται επίσης να ακυρώσει το νόμο και την συμφωνία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
Αίσθηση για ακόμη μια φορά προκάλεσε η πρόσκληση του προς το κίνημα αλλαγής να ξεκινήσει πολιτικό διάλογο με την κυβέρνηση.

«Η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια μπορεί το κάθε κόμμα να απλώσει το πρόγραμμα του μπροστά στον ελληνικό λαό. Η ΝΔ εχει μία δέσμευση να δικαιολογήσει όσα έκανε μέχρι το 2014. Αυτό θα την ακολουθεί.

Εμείς απευθυνόμαστε στο κίνημα αλλαγής με το οποίο θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων στο ζήτημα των προγραμμάτων. Με τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει προγραμματικό χάος.

Ο κύριος Παππάς έκλεισε την ομιλία του εκτιμώντας ότι ο λαός θα δώσει για ακόμα μια φορά την πλειοψηφία στην αριστερή δημοκρατική και προοδευτική παράταξη όπως είπε «θα αναμετρηθείτε με την δημοκρατική αριστερή προοδευτική παράταξη και ο λαός θα αποφανθεί όπως και στο παρελθόν ότι θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική και προοπτική ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ