Λίγο από καλοκαίρι και λίγο από φθινόπωρο -Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εποχή - iefimerida.gr

Λίγο από καλοκαίρι και λίγο από φθινόπωρο -Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εποχή

Η Κατερίνα Γερονικολού στο Κηποθέατρο Παπάγου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες αποχαιρετήσαμε ημερολογιακά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μας καλεί σε νέα στιλιστικά μονοπάτια.

Είναι η «μεταβατική» περίοδος με έντονη την επίγευση του καλοκαιριού και ένα φθινοπωρινό αεράκι που έρχεται για να υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής.

Οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να είναι καλές μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου: είναι η κατάλληλη στιγμή να φορέσουμε τα λεγόμενα «μεταβατικά» κομμάτια που κάνουν την στιλιστική διαδρομή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο πιο εύκολη.

Ενα τέτοιο ρούχο επέλεξε και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού για την εμφάνισή της στην παράσταση «Βάτραχοι» στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το φόρεμα της ηθοποιού είναι ιδανικό τόσο για τις εμφανίσεις σας το πρωί στο γραφείο, όσο και για τις εμφανίσεις σας στις απογευματινές σας βόλτες στην πόλη.

Η γραμμή του, το μήκος του και το ρομαντικό print του το καθιστούν μια κομψή επιλογή.

Δείτε το φόρεμα της Κατερίνας Γερονικολού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Γερονικολού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ