Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας παρέδωσε μαθήματα διπλωματίας στην Τουρκία -Το τρικ με το μανικιούρ της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας παρέδωσε μαθήματα διπλωματίας στην Τουρκία -Το τρικ με το μανικιούρ της [εικόνες]

Πριγκίπισσα Ακίκο/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθήματα γυναικείας διπλωματίας έδωσε η πριγκίπισσα Ακίκο, η οποία πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.

Αρχικά η πριγκίπισσα Ακίκο, μέλος της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας κατέθεσε στεφάνι χτες το πρωί στο μαυσωλείο του Ατατούρκ και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο φιλίας μεταξύ Τουρκίας και Ιαπωνίας, το οποίο έχει ιδρύσει ο πατέρας της πρίγκιπας Τομοχίτο.

Θετική εντυπωση άφησε στην Τουρκία η Γιαπωνέζα πριγκίπισσα Ακίκο

Εκεί, λοιπόν, η Ακίκο σχολιάστηκε από τα διεθνή μέσα για την στιλιστική της επιλογή, καθώς η ίδια επέλεξε ένα ασπρόμαυρο ταγιέρ το οποίο συνδύασε με λευκό καπέλο και λευκά γάντια.

Έτσι πολλοί δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν πως η Πριγκίπισσα Ακίκο δέχεται στιλιστικές συμβουλές από την... βασίλισσα Λετίθια, η οποία είχε κάνει και η ίδια στο παρελθόν όχι μία, αλλά πολλές σικάτες εμφανίσεις με τις ίδιες αποχρώσεις.

Η ίδια κέντρισε τα βλέμματα για δύο λόγους...
Για το ασπρόμαυρο ντύσιμό της που θύμισε Πριγκίπισσα Λετίτσια

Ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή, ήταν η επιλογή του μανικιούρ της στην απογευματινή της συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας παρέδωσε μαθήματα διπλωματίας στην Τουρκία -Το τρικ με το μανικιούρ της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η ίδια, λοιπόν, έκανε κάτι πρωτότυπο καθώς σχεδίασε τις σημαίες των δύο χωρών στα νύχια της.

Συγκεκριμένα στο δεξί της χέρι είχε σχεδιάσει την τούρκικη και την ιαπωνική σημαία σε δυο της νύχια, επιλέγοντας έτσι έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τιμήσει την φιλία των δύο λαών.

Και για τοπ μανικιούρ της το οποίο...

Μάλιστα, η Ακίκο έμενε με τα χέρια σταυρωμένα κατά την διάρκεια της συνάντησης ώστε όλοι να προσέξουν το μανικιούρ της.

«Το μανικιούρ της πριγκίπισσας από τη Χώρα των Χρυσανθέμων ήταν μία ευγενική και φιλική χειρονομία», σχολίασε με την σειρά του ο τούρκικος Τύπος.

Είχε τις σημαίες των δύο κρατών.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ