Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks [εικόνες]

Δημήτρης Αργυρόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το My Style Rocks ξεκίνησε και στη θέση του κριτή, εκτός από την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Κουδουνάρη, κάθισε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ο νέος κριτής του My Style Rocks εμφανίστηκε με κοστούμι, αέρα και τεράστιο χαμόγελο, χορεύοντας σαν να είναι πρωταγωνιστής κάποιας κλασικής ασπρόμαυρης ταινίας.

Οσοι ασχολούνται με τη μόδα γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ξέρει από στιλ, ομορφιά και ό,τι σχετίζεται με την γυναίκα, ενώ η θέση του κριτή δεν του είναι τελείως άγνωστη, καθώς συμμετείχε ως γκεστ στον περυσινό τελικό του My Style Rocks.

«Το στιλ είναι πολλά πράγματα. Αυτό που κατανοώ για στιλ είναι ότι στην πορεία που κάνεις στη ζωή σου, βλέπεις πράγματα γύρω σου, αντιγράφεις, μιμείσαι, κλέβεις και δημιουργείς ένα δικό σου προσωπικό στιλ για να πεις αυτό που δεν μπορείς με λόγια. Να πεις κάτι περπατώντας», είχε δηλώσει στον περυσινό τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gia tis anages tou periodikou...mou!thanks@kaplanides!! Soreos johnny?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 29 Ιαν, 2016 στις 6:28 πμ PST

Ποιος είναι ο γοητευτικός κριτής

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι εκδότης του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ,του περιοδικού Love Yourself και CEO της εκδοτικής εταιρίας Unique Media.

Σπούδασε marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο, εργάστηκε δίπλα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο Oliviero Toscani σε καμπάνια όπως της Benetton και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα media groups (Imako, Liberis, MTV Greece) και διαφημιστικές εταιρείες (JWT Athens, Cream Advertising Company).

Υπήρξε γενικός διευθυντής στην Cream, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο MTV και το Nickelodeon αλλά και ο δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Joy». Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι και ο ιθύνων νους, ο άνθρωπος πίσω από την πρώτη ελληνική εβδομάδα μόδας, το 2005.

Το ταλέντο του να δημιουργεί ιστορίες μέσα από τα οποία τα brands μπορούν να μοιραστούν τις αλήθειες τους τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο του branded content ενώ η εμπειρία του στις εκδόσεις και η αντίληψή του για την υψηλή αισθητική και το στιλ σίγουρα θα αναδείξουν το My Style Rocks στην πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή της σεζόν.

Ο κ. Αργυρόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Εχει αποκτήσει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Αρη, με την Μαρία Μπακοδήμου. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να τραβήξει εδώ και χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένει πολύ αγαπημένο και αφοσιωμένο στο στόχο της ανατροφής των παιδιών τους. Οπως και οι δύο έχουν πει στο παρελθόν,χώρισαν αλλά παραμένουν οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι παλιές αγάπες πάνε εκδρομή ! #marymary #marymaryshop #greekeaster #poweroflovegr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 4 Απρ, 2018 στις 2:36 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Family time #birthdayfun #happybirthday #marymary #salondebricolage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 11 Μάρ, 2017 στις 2:51 μμ PST

Μέσα από συνεντεύξεις και περιοδικά, όλα αυτά τα χρόνια της μακράς παρουσίας τους στο χώρο των media και οι δύο έχουν αποκαλύψει προσωπικές ιστορίες από το γάμο τους, ιστορίες που έχουν φωτίσει, μάλιστα, το πηγαίο χιούμορ τους. Τελευταίο παράδειγμα αυτό της αποκάλυψης της Μαρίας Μπακοδήμου στο Power of love για το πώς της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«Επειδή μαζί σας ζω κι εγώ τις συγκινήσεις, θέλω να σας πω τη δική μου ιστορία. Η δική μου πρόταση γάμου έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Μέναμε στο Τσιραχάν ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο και μία μέρα πριν φύγουμε, σε ένα από τα εστιατόρια εκεί, γονατίζει και μου δίνει μία δαχτυλήθρα που είχε πάρει από το Γκραν Παζάρ. Δεν ήταν έτοιμος, δεν μου είχε πάρει δαχτυλίδι και μου το έδωσε σαν σύμβολο νοικοκυροσύνης. Φυσικά κλάψαμε και οι δύο… την επόμενη ημέρα τσακωθήκαμε γιατί έτσι ήμασταν εμείς, αλλά εντάξει! Η αγάπη υπήρχε και υπάρχει!», είχε πει.

Σίγουρα ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σε ρόλο δημοσιογράφου πήρε συνέντευξη απο την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, επί χρόνια τηλεοπτικό της ταίρι. Ηταν το 2000, όταν η Μαρία Μπακοδήμου ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ανησυχούσε σε ποιον θα... μοιάζει ο μικρός! .

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μίνι απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Down Town

Φώτης: Κοίταξε να δεις, υπάρχει μία πιθανότητα να μοιάζει σε εμένα, γιατί όποιον βλέπει περισσότερο μία έγκυος τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει το παιδί να πάρει τα χαρακτηριστικά του.

Δημήτρης: Αυτά είναι δικαιολογίες. Δηλαδή, αν η Μαρία, βλέπεις στις ειδήσεις συνέχεια τον Χατζηνικολάου, το παιδί θα μοιάζει στον Χατζηνικολάου;

Φώτης: Εγώ έχω να εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Κάποτε η Μαρία μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει το δικό μου παιδί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ με τη Μαρία δεν είχαμε ερωτικές σχέσεις.

Μαρία: Να κάνω μία παρέμβαση για να λυθεί η παρεξήγηση, μην το διαβάσει καμία θεία μου και πάρει τη μαμά μου και έχουμε δράματα. Επειδή ο Φώτης είναι φίλος μου, από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου και τυχαίνει να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω όλα αυτά τα χρόνια, του είπα ότι ο πατέρας του παιδιού μου θα ήθελα να του μοιάζει. Αξιοπρεπής, καλλιεργημένος και με χιούμορ.

Δημήτρης: Πότε σου είπε ότι είναι έγκυος;

Φώτης: Καταρχάς, μου είπε: «Φώτη, νομίζω ότι είμαι έγκυος», γιατί ήταν βράδυ και έψαχνα να βρω φαρμακείο ανοιχτό για τεστ Predictor.

Μαρία: Ναι, γιατί εγώ ντρεπόμουν.

Δημήτρης: Δηλαδή, το έμαθε πρώτος ο Φώτης;

Μαρία: Όχι.

Φώτης: Ναι, γιατί όταν το είπες στον Δημήτρη είχε μείνει άναυδος.

Δημήτρης: Πώς ακριβώς στο είπε;

Μαρία: Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής.

Φώτης: Βέβαια, εκείνη την ημέρα είχαμε παρατηρήσει ότι η Μαρία ψιλοζαλιζόταν, είχε λιποθυμικές τάσεις, ήταν αλλού, έτρωγε σουβλάκια το πρωί και σκόρδα, έκανε περίεργα πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We did it!!!so emotional! Bravo niki! #proudfamily #prouddad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 11 Ιούλ, 2018 στις 11:14 πμ PDT

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει, επίσης, έναν γιο, τον 10χρονο Τζόι, με την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία χώρισαν το 2010.

Η Σήλια Δραγούνη είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια με ethnic επιρροές και μια bohemian διάθεση. Εχει σπουδάσει μόδα στο Parsons και Καλές Τέχνες στο Chelsea college of art, ενώ έχει εργαστεί στη Sonia Rykiel στο Παρίσι για σχεδόν δύο χρόνια. Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, ξεκίνησε το δικό της brand.

Οταν ταξιδεύει, εμπνέεται από τα κεντήματα και τα παραδοσιακά στοιχεία που ανακαλύπτει και δημιουργεί συλλογές έχοντας στο μυαλό της κουλ και bohemian γυναίκες.

«Η γυναίκα μου είναι hippie σικ, κομψή αλλά απλή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ti travame k emeis ta kouklakia ta zografista..#familymatters #love#50yearsagotoday #olataargyropoulakia mazi!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 15 Οκτ, 2017 στις 11:18 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Arxizoume!!!! Simera 16.00 skai tv#grmystylerocks #skai #goodluck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 10 Σεπ, 2018 στις 1:21 πμ PDT

Εβελίνα Παπαντωνίου-Δημήτρης Αργυρόπουλος
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σήλια Δραγούνη-Δημήτρης Αργυρόπουλος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ