Τον συνέλαβαν επειδή έφαγε πρωινό με γυναίκα, στη Σαουδική Αραβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Τον συνέλαβαν επειδή έφαγε πρωινό με γυναίκα, στη Σαουδική Αραβία [βίντεο]

Τον συνέλαβαν επειδή έφαγε πρωινό με γυναίκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Αιγύπτιος βρήκε τον μπελά του στη Σαουδική Αραβία, επειδή δημοσίευσε στο Twitter βίντεο στο οποίο έτρωγε πρωινό με μία γυναίκα.

Το βίντεο έγινε viral και ο άνδρας συνελήφθη από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Στη Σαουδική Αραβία, μεταξύ άλλων, δεν επιτρέπεται μία γυναίκα μόνη να τρώει με άνδρα που δεν είναι συγγενής της, σε χώρους εργασίας αλλά και σε καταστήματα.

#مصري_يفطر_مع_سعوديه
ثم تأتي فتاة سعودية لتقول أن الاختلاط لن يؤثر عليها ولن تمكن نفسها لغريب وأن المجتمع معقد ولا يؤمن بالثقة و إعطاء الفرص !
أتتك الفرصة , ماذا فعلتي ؟pic.twitter.com/oH12Z7BbPv

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε περισσότερο τους χρήστες των social media στη χώρα είναι πως η γυναίκα ταΐζει τον άνδρα, στο τέλος του βίντεο. Επίσης, πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί εκείνος τιμωρήθηκε, αλλά όχι και εκείνη. Αλλοι όμως, με αφορμή το γεγονός, τόνισαν ότι σε χώρους εργασίας δεν θα πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στη συναναστροφή των δύο φύλων.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαουδική Αραβία πρωινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ