Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: «Ουδέν σχόλιον» - iefimerida.gr

Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: «Ουδέν σχόλιον»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, σε ερώτηση σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει αύριο στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, στο Στρασβούργο και υπογράμμισε πως η πρόσφατη ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος είναι θεμελιώδους σημασίας και συνιστά αναγνώριση των προσπαθειών της χώρας και του ελληνικού λαού.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τήρηση των δεσμεύσεων είναι επιβεβλημένη, επισημαίνοντας ότι το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 2019, όπως και των άλλων κρατών-μελών, θα εξεταστεί από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και στη συνέχεια θα διαπιστωθούν τα περιθώρια ευελιξίας που υπάρχουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν Σχοινάς Τσίπρας εξαγγελίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ