Η Αννα Μπουσδούκου ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με μια διαφορετική ανάρτηση - iefimerida.gr

Η Αννα Μπουσδούκου ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με μια διαφορετική ανάρτηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς μελοδραματισμούς και λόγια γεμάτα συγκίνηση, η Αννα Μπουσδούκου αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στον οποίο δούλεψε τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Άννα Μπουσδούκου, που παρουσίαζε καθηµερινά το ενηµερωτικό µαγκαζίνο «ΣΚΑΪ τώρα», είχε ανακοινώσει στους ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή της να µην επιστρέψει για τη νέα σεζόν, διακόπτοντας τη µεταξύ τους συνεργασία.

H δημοσιογράφος δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ιδρυµα «Σταύρος Νιάρχος», µε το οποίο ήδη είχε χαλαρή συνεργασία, αναλαµβάνοντας, µεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τοµέα υποτροφιών για δηµοσιογράφους, αλλά και σε σηµαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η ίδια λοιπόν κάνοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες της μέσα από το πλατό της εκπομπής «ΣΚΑΪ τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της στο instagram: «Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη πάει να πει ότι κάτι πήγε καλά έτσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα από 13 χρόνια είχε μόνο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορούν να χωρέσουν. Και όλα αυτά γιατί κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλά και τώρα! Καλή μας αντάμωση!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη παει να πει οτι κατι πήγε καλα ετσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα απο 13 χρονια ειχε μονο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορουν να χωρέσουν. Και ολα αυτα γιατι κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλα και τώρα! Καλή μας αντάμωση!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Bousdoukou (@annakynthia) στις 10 Σεπ, 2018 στις 2:14 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αννα Μπουσδούκου ΣKAΪ Σταύρος Νιάρχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ