Λοβέρδος: Τσίπρας, το διπλό πρόσωπο του κακού -Λέει ψέματα, πετάει λάσπη - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Τσίπρας, το διπλό πρόσωπο του κακού -Λέει ψέματα, πετάει λάσπη

Ανδρέας Λοβέρδος /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αλλά και η συνέντευξη που έδωσε χθες στους δημοσιογράφους προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατική Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος σε ομιλία του στα Γιαννιτσά χαρακτήρισε τον κ.Τσίπρα σαν «το διπλό πρόσωπο του κακού που η μια του όψη έχει ως εργαλείο το ψέμα και η δεύτερη την λάσπη».

Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Ο εμπαιγμός έχει και όρια! Οραματίστηκε ο κ.Τσίπρας χθες στη ΔΕΘ να επανορθώσει όσα παρέλαβε το 2014 και στη συνέχεια κατεδάφισε και μάλιστα σε ορίζοντα τετραετίας που δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός».

Όσον αφορά τα δρακόντεια μέτρα, τους χιλιάδες αστυνομικούς και τις κλούβες που υπήρξαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο κ. Λοβερδος σχολιάζοντας τα χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα κατάφρακτο αφού χρειάστηκε πολλές δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ για να εγκαινιάσει την ΔΕΘ, η οποία όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «η ΔΕΘ του 2018 θα είναι και η τελευταία του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος ΔΕΘ Γιαννιτσά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ