Royal baby on the way; Η κίνηση της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ που φούντωσε τις φήμες για μωρό - iefimerida.gr

Royal baby on the way; Η κίνηση της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ που φούντωσε τις φήμες για μωρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ η τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, ήρθε και μια κίνηση της μητέρας της για να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η Ντόρια Ράγκλαντ, πέραν του ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει μονίμως στο Λονδίνο για να είναι στο πλευρό της κόρης της, το τελευταίο διάστημα κάνει μαθήματα φροντίδας νεογνών.

Τα μαθήματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται στο Cradle Company στην Pasadena, διδάσκουν ζωτικές ικανότητες -όπως οι πρώτες βοήθειες- από τειδικούς και θα μπορούσαν σίγουρα να είναι χρήσιμες με ένα νέο μωρό στην οικογένεια. «Δύο δάσκαλοι, ο Μπράντι και η Χάνα, εκπαιδεύουν την Ντόρια στο σπίτι της για περίπου μισή ώρα, προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα», δήλωσε μία πηγή. «Η Μέγκαν θέλει να αποφύγει την πρόσληψη προσωπικού, εάν είναι δυνατόν, μόλις γεννηθεί το πρώτο παιδί της, οπότε η σκέψη να έχει η μητέρα της μαζί της και να αναλάβει το ρόλο της νοσοκόμου είναι η καλύτερη δυνατή λύση», ανέφερε.

Τώρα αν τα μαθήματα η Ντόρια Ράγκλαντ τα κάνει γιατι το βασιλικό μωρό είναι ήδη στο δρόμο ή αναλογιζόμενη ότι όπου να ναι θα 'ρθει, είναι άγνωστο, μένει να το μάθουμε το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ