Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε νονά και βάφτισε την κόρη γνωστού τραγουδιστή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε νονά και βάφτισε την κόρη γνωστού τραγουδιστή [εικόνες]

Άλκηστις Πρωτοψάλτη/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νονά έγινε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία βάφτισε την κόρη γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη βάπτισε την κόρη του τραγουδιστή Γιώργου Καραδήμου και είναι ξετρελαμένη με την βαφτιστήρα της, η οποία μάλιστα πήρε το όνομά της.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram όπου ταΐζει την βαφτιστήρα της, γράφοντας «Νονά θέλω κι άλλο …Να την χαιρόμαστε Γιολάντα και Γιώργο … και το όνομα αυτής :Αλκηστις… Special thanks και στην άλλη νονά την Ελλη».

Tην ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος γράφοντας: «Βαφτίσαμε την Αλκηστούλα μας με νονά φυσικά την Άλκηστη αλλά και την Έλλη! Μεγάλη μας τιμή και χαρά, οπως και της μικρής»!

Oι δυο τραγουδιστές και πλέον κουμπάροι συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ο ίδιος έχει γίνει γνωστός και από την συνεργασία του με την Δήμητρα Γαλάνη στο γνωστό τραγούδη... «Σε θέλω εδώ».

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε νονά και βάφτισε την κόρη γνωστού τραγουδιστή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ