Στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» ο διαγραφείς από τη ΝΔ, Μιχάλης Γιαννάκης - iefimerida.gr

Στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» ο διαγραφείς από τη ΝΔ, Μιχάλης Γιαννάκης

Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο διαγραφείς από τη ΝΔ Μιχάλης Γιαννάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης -ο οποίος είχε καταψηφίσει και τα δύο Μνημόνια- θα προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Με την ένταξη του διαγραφέντα από την Νέα Δημοκρατία βουλευτή, το κόμμα του Πάνου Καμμένου αποκτά κοινοβουλευτική ομάδα και θα έχει πλέον τα απαραίτητα προεκλογικά προνόμια, καθώς θα εξασφαλίσει τηλεοπτικό χρόνο στην πορεία προς τις εκλογές, αλλά και συμμετοχή στα debate των πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα βάσει του κανονισμού της Βουλής η κοινοβουλευτική ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα μπορεί να έχει συγκροτημένη παρουσία και χρόνο παρέμβασης κατά τη συζήτηση των νομοσχεδίων που θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί μέχρι το κλείσιμο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Γιαννάκης στις 14 Μαρτίου είχε γράψει στο μπλογκ του τα εξής:

«Κάποιοι τις τελευταίες μέρες, επιλέγουν σκόπιμα να ερμηνεύσουν τις πολιτικές μου επιλογές και να επινοήσουν σενάρια για το πολιτικό μου μέλλον.

Για να πάψουν επιτέλους να σπαταλούν φαιά ουσία και μελάνι, ας αποδεχτούν ότι το μοναδικό μου κριτήριο για την καταψήφιση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου μνημονίου, είναι ο μονοδιάστατος προσανατολισμός τους που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας, βαθαίνει την ύφεση, εκτοξεύει την ανεργία και πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Όσο για το πολιτικό μου μέλλον, αυτό είναι συνυφασμένο με αρχές και αξίες, που διαχρονικά υπηρετώ και υπερασπίζομαι. Αυτές τις αρχές και αξίες δεν τις διαπραγματεύομαι με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, ούτε για θέσεις σε ψηφοδέλτια ούτε για οφίκια.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ