Ατρόμητος ο Τζέιμι Ολιβερ – Ακινητοποίησε διαρρήκτη που προσπάθησε να μπει σπίτι του - iefimerida.gr

Ατρόμητος ο Τζέιμι Ολιβερ – Ακινητοποίησε διαρρήκτη που προσπάθησε να μπει σπίτι του

Ο διάσημος σεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από διάσημος σεφ και πατέρας πέντε παιδιών, ο Τζέιμι Όλιβερ μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό του και τον ρόλο του ως αστυνομικό, έστω και για μερικά λεπτά.

Ο διάσημος σεφ κυνήγησε έναν διαρρήκτη προτού τελικά τον ακινητοποιήσει, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να μπει στο αρχοντικό του αξίας 8,9 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 43χρονος σεφ και εστιάτορας, ακινητοποίησε τον διαρρήκτη στο έδαφος, ενώ οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, αναφέρει η Mirror.

Ένας γείτονας, δήλωσε: «Ήταν πολύ γενναίο και ανιδιοτελές αυτό που έκανε. Παρά την σαφώς πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Τζέιμι γελούσε και αστειευόταν με τους αστυνομικούς λέγοντάς τους πως είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά φτάνοντας τόσο γρήγορα στο σημείο. Όλοι μας είμαστε ευγνώμονες για την γρήγορη σκέψη και το θάρρος του».

Ο επιδρομέας προσπάθησε να διαρρήξει το αρχοντικό του Τζέιμι, και άλλα σπίτια κατά μήκος του ιδιωτικού δρόμου.

Ο Τζέιμι Όλιβερ βρίσκοταν με την γυναίκα του Τζουλς, και τα πέντε παιδιά τους στο σπίτι την ώρα που προσπάθησε να μπει ο διαρρήκτης.

Ένα από αυτά πιστεύεται ότι ανήκει στην Κέιτ Μος – αν και δεν είναι γνωστό αν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στην Mirror: «Εκτός από την προστασία της οικογένειάς του, ο Τζέιμι είνια πολύ κοινωνικό άτομο και ενδιαφέρεται εξίσου για την ευημερία των γειτόνων του. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο καταδίωξε τον δράστη».

Ο Τζέιμι βρισκόταν στο σπίτι με την σύζυγό του Τζουλς και τα πέντε τους παιδιά την στιγμή της διάρρηξης την Τρίτη το βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις 28 Αύγ, 2018 στις 10:49 μμ PDT

Ένας εκπρόσωπος της Scotland Yard, δήλωσε: «Στις 7.13 μ.μ. την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορά για έναν άνδρα που προσπάθησε να εισέλθει στις κατοικίες στην N6. Ο άνδρας συνελήφθη από το κοινό και στη συνέχεια κρατήθηκε από την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειο Λονδίνου όπου παραμένει. Πραγματοποιούνται έρευνες».

Τον περασμένο μήνα, ο Τζέιμι Όλιβερ αποκάλυψε πως έδωσε 12,7 εκατομμύρια δολάρια από την δική του προσωπική περιουσία στην επιχείρησή του με τα εστιατόρια προκειμένου να την σώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ